HBO Max, DC Evreninden Green Lantern'i Ekranlara Taşıyacak

8
6
2
1
0
Joker filmini de yayınlayacak olan HBO Max, DC evreninin popüler kahramanlarından Green Lantern'i ekranlara taşıyacağını açıkladı. WarnerMedia'nın sahibi olduğu HBO Max, Green Lantern'in yanı sıra diğer dizi projelerinden de bahsetti.

WarnerMedia Entertainment, yeni yayın hizmeti HBO Max hakkında yeni duyurularda bulundu ve DC'nin popüler karakterlerinden Green Lantern'in bilim-kurgu süper kahraman dizisi olarak ekranlara taşınacağını açıkladı. Yeni dizi projesi, daha önce galaksiler arası uzay polisleri olarak planlanan bir film serisinin yerini alacak.

Green Lantern dizisi, daha önce CW ve DC Universe'de Arrow, Flash, Supergirl, Black Lightning, Batwoman, Legends of Tomorrow, Titans, Doom Patrol ve Star Girl de dahil olmak üzere, diğer DC Comics animasyon serilerini geliştiren Greg Berlanti tarafından yapılacak.

green lantern hbo max

Geoff Johns da son birkaç yıldır Green Lantern film projesi üzerinde çalışıyor. Yeni HBO Max dizisinin Johns'un projesinden ayrı olup olmayacağı veya film projesinin diziye çevrilip çevrilmediği henüz açık değil. Johns, Green Lantern çizgi roman tarihinin en beğenilen hikayelerini yazdı ve eserleri, karakterler üzerindeki en iyi ve isabetli çalışmalar olarak kabul edildi.

HBO Max, Green Lantern'e ek olarak DC Comics evreninde geçen bağımsız masallar ve farklı karakterler içeren Strange Adventure dizisiyle ilgili planlarını da açıkladı. Diğer yandan Elizabeth Banks de liseye giden DC karakterlerini konu alacak DC Super Hero High'ı geliştirecek.

green lantern ryan reynolds

Green Lantern'i duyurusu, HBO Max "uzaya gidiyor" olarak nitelendirildi. Dizinin kaderi 2011'de vizyona giren ve gişede başarısız bir performans sergileyen Green Lantern filmine benzemeyecek gibi görünüyor. Ryan Reynolds'ın başrolde oynadığı film, dünya çapında sadece 219 milyon dolar hasılat elde etmiş ve çoğunlukla olumsuz yorumlar almıştı.

Green Lantern, evreni çeşitli tehditlere karşı savunmak için dolaşan bir süper kahraman ve çeşitli yabancı ırklarıyla karakter çeşitliliğine sahip. Yeni serinin DC evrenini sevenler için yüksek bütçeli, daha etkileyici görsellere ve hikayeye sahip bir yapım olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/markhughes/2019/10/29/hbo-max-announces-green-lantern-series/#2de5bf427b08
8
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
6
2
1
0