Epic Games Store, Heavy Rain’in 45 Dakikalık Ücretsiz Demosunu Yayımladı

12
7
1
0
0
Quantic Dream, Epic Games Store’da önümüzdeki ay tam tam sürümü çıkacak olan Heavy Rain’in 45 dakikalık ücretsiz demo sürümünü yayımladı.

Heavy Rain’in demo sürümünde, oyunun ilk kısmındaki iki bölümü geçebiliyoruz. Demoda katilin peşinden giden iki karakterimiz mevcut. Bunlardan ilki FBI çalışanı Norman Jayden iken diğeri kurbanların kiraladığı özel bir ajan olan Scott Shelby.

Oyunun demosu, tüm sürümde de olacağı gibi 4K ve 60fps destekli olarak sunuldu. Oyunun demo sürümü dün Epic Games Store’da yayımlanmıştı, ancak oyuncular oyunun Denuvo kopya koruma teknolojisinde hata olduğunu bildirdikten sonra bir süre sonra yayından kaldırıldı. Quantic Dream bu hatayı düzelttikten sonra oyunun demosunu tekrar mağazaya koydu.

Heavy Rain, Epic Games Store üzerinden PC’ye gelen üç Quantic Dream oyununun ilki olacak. Diğer ikisi ise, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human. Bu üç oyun da önceden PlayStation oyunu olarak piyasaya çıkmıştı.

Heavy Rain’in demo sürümü 24 Haziran’da sona ererken, Beyond: Two Souls ilk olarak 27 Haziran’da ardından da 22 Temmuz’da oynanabilecek. Detroit: Become Human’ın demo ya da tam oyun sürümünün çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yok.

Heavy Rain’in 45 dakikalık demo sürümünü indirmek için tıklayın.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/heavy-rains-free-45-minute-demo-is-live-on-the-epic-games-store/#comment-jump
12
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
7
1
0
0