Epic Games Store'un İlk Büyük İndirimi Yayımlandı

56
18
5
2
1
Epic Games Store, kuruluşundan beri geçen 6 aylık sürede vitrine yeteri kadar ürün koyabildi. Ve şirket, bugün ilk büyük indirimini başlattı.

Bugün başlayan ve 'Epic Mega Sale' olarak adlandırılan indirim, 13 Haziran'a kadar devam edecek. Epic Mega Sale boyunca %75'e varan indirimler sunulacak. Ek olarak 79,99 TL üzerindeki her oyun alışverişinde 60 TL indirim olacak. Bu indirimli alışverişlerin yayıncılar ve geliştiricilere hiçbir ek gelir sağlamayacağı söyleniyor.

Neredeyse Epic Game Store üzerinde yer alan her oyun indirime dahil olacak. Ön satışta olan oyunlar bile indirimli fiyatlarla sunulacak. Control, John Wick Hex, Trover Saves the Universe, Observation gibi oyunlar, daha piyasaya sürülmeden önce büyük indirimlerle satılacak. Bu haber, oyuncular için oldukça sevindirici görünüyor.

Son olarak, Epic Games bugün yaptığı açıklamada, önümüzdeki haftalarda daha fazla oyunun geçmişte olduğu gibi ücretsiz olarak sunulacağını belirtti. Epic Store, her iki haftada bir yeni ücretsiz bir oyun sunuyordu. İndirim dönemi boyunca her hafta bir ücretsiz oyunun sunulacağını açıkladılar. Ücretsiz oyun sunumu, Stories Untold ile başlayacak. Diğer ücretsiz oyunlar daha sonra duyurulacak.

Epic Mega Sale sürecinde indirimli sunulan oyunların tam listesini Epic Games Store resmi sitesi aracılığıyla görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/epic-games-store-sale/
56
18
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
56
18
5
2
1