Hideo Kojima, Kendi Oyunlarına Hiç Benzemeyen Favori Oyununu Açıkladı

29
15
1
0
0
Oyun dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Hideo Kojima, sorulan bir soru üzerine son 5 yılda çıkan oyunlar arasında bir karşılaştırma yaparak kendi favori oyununu açıkladı. Kojima'nın açıkladığı oyunun kendi yapımlarına hiç benzememesi ise oyuncular arasında şaşkınlık yarattı.

Metal Gear Solid ile yakaladığı efsane başarıya Death Stranding ile ulaşmak isteyen Hideo Kojima, daha önce de birçok kez piyasadaki oyunlar hakkında fikirlerini belli etmişti. Son dönemde Battle Royale türündeki oyunları topa tuttuğu açıklamasıyla gündeme gelen Kojima, boş vakitlerinde hangi oyunu oynamaktan keyif aldığı sorusuyla karşı karşıya kaldı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda Google Stadia ile gelecek oyunların oyun dünyasını değiştireceğini düşündüğünü söyleyen Kojima'dan dev bütçeli yapımlardan birini söylemesi bekleniyordu ancak o, kendi oyunlarından oldukça farklı bir oyunla yanıt verdi.

Kojima: 'Son beş yılda çıkan oyunlar arasından favorim kesinlikle Inside'

inside oyun

2016 yılında Playdead'in piyasaya sürdüğü Inside isimli oyunu çok sevdiğini söyleyen Kojima, başka bir yanıt bekleyenleri de şaşırttı. Bilindiği üzere terk edilmiş küçük bir çocuğun hikâyesini konu alan Inside, bulmaca çözme teması üzerine kurulu bir oyun. Daha önce birçok etkinlikten ödülle dönen oyun, eleştirmenlerden aldığı iyi geri dönüşlerle de dikkat çekiyor.

Oyun hakkında daha fazla detay vermek istemediğini söyleyen Hideo Kojima, oynamak isteyenler için "Oyun hakkında ne kadar az detay bilirseniz o kadar iyi. Birkaç saat sürecek ancak o birkaç saati bambaşka geçireceksiniz" ifadelerini kullandı.

Siz de Hideo Kojima'nın önerisinden yola çıkarak oyunu oynamak ya da detaylarını incelemek isterseniz, buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Inside'ın Xbox One, PS4 ve PC platformlarında oynanabilir olduğunu da ekleyelim.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/14/hideo-kojima-ps4-switch-pc-xbox-favorite-game-inside/
29
15
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
29
15
1
0
0