Hideo Kojima'dan Battle Royale Oyunları Sevenleri Tekrar Düşündürtecek Açıklama

69
7
4
1
1
Oyun dünyasının en sevilen isimlerinden olan Hideo Kojima, son yılların en popüler oyun türlerinden biri olan Battle Royale hakkında sert açıklamalar yaptı. Başarılı yapımcı, açıklamalarından sonra izleyenler tarafından alkışlandı.

Battle Royale oyunların son yıllarda yakaladığı inanılmaz başarıyı görmemek imkânsız. PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fortnite ve Apex Legends gibi Battle Royale türü oyunlar oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Hatta bu oyunların yakaladığı başarılardan sonra Activision ve EA gibi dev markalar Call of Duty ve Battlefield gibi köklü serilerine Battle Royale seçeneği eklemeye başladı. Tüm bunların yanında, Battle Royale türü oyunlardan zevk almayan ve bu türü eleştiren insanlar da mevcut elbette. Bu isimlere yakın zamanda düzenlenen San Diego Comic-Con 2019’da yaptığı oyunlarla adından neredeyse hep olumlu yönde söz ettiren Hideo Kojima da katıldı. Başarılı oyun yapımcısı, Death Stranding için düzenlenen bir panelde, Battle Royale oyunlar hakkında olumsuz yorumlar yaptı.

hideo kojima

Söylenene göre Hideo Kojima’nın yorumları şu şekildeydi: “Para kazanmanın en kolay yolu herkesi bir adaya koyan bir oyun yaparak kimin hayatta kalan son kişi olacağını görmek. Ben bunu yapmak istemiyorum.” Bu açıklamalardan sonra panelde bulunan seyirciler Kojima’yı alkış fırtınasına tuttu. Aslına bakarsanız Hideo Kojima’nın böyle bir açıklama yapması sürpriz sayılmaz. Çünkü Kojima her zaman yaptığı oyuna etkileyici hikayeler ekler ve oyunlarının en sevilen yanlarından biri bu hikayelerdir.

Bu arada Death Stranding ile ilgili bilinenleri aktardığımız içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz. Oyun 8 Kasım 2019’da Playstation 4 özel oyunu olarak çıkışını yapacak.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/07/23/hideo-kojima-throws-shade-fortnite-battle-royale-games/
69
7
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
69
7
4
1
1