Fiyat/Performans Sınırını Zorlayacak Honor 20 Pro’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu

25
6
4
2
0
Haziran ayında Google Play Sertifikalı Cihazlar listesine eklenen Honor 20 Pro’nun çıkış tarihi resmen belli oldu. Şirket, Honor 20 Pro'nun çıkış tarihini 2 Ağustos 2019 olarak belirledi.

Huawei’nin alt markası Honor, orta segment fiyatına satacağı yeni amiral gemisi Honor 20 Pro’nun çıkış tarihini açıkladı. Huawei'nin son dönemlerdeki sıkıntılı süreçleri atlatması meyvelerini verdi ve Honor 20 Pro, sorunsuz bir şekilde çıkış yapacak hâle geldi.

Honor 20 Pro’yu resmi olarak satacak ilk ülke Rusya olacak. Cihaz, 2 Ağustos tarihinden itibaren 34.990 ruble (554 dolar) karşılığında satışa sunulacak. Telefon, Rusya’nın ardından İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Polonya, Malezya, Mısır, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve diğer birkaç pazar ile birlikte ülkemizde de satışa sunulacak.

Honor 20 Pro

Cihaz, Android Pie ile gelecek ancak üzülmenize gerek yok. Honor, cihazın Android Q güncellemesini de alacağını söyledi. Honor 20 Pro'nun ana özellikleri arasında Kirin 980 SoC, dörtlü arka kamera, 4.000 mAh batarya, 8 GB RAM, 256 GB depolama ve 6,26 inçlik ekran bulunuyor. Bu özelliklere ve satış fiyatına bakacak olursak telefonu satın almamak için bir sebep bulmak oldukça zor.

Honor, telefonu ABD’nin Huawei’ye uyguladığı ticari kısıtlamalarından çok kısa bir süre önce tanıtmıştı. Tabii ki bunun Honor açısından iyi bir zamanlama olduğunu söylemek mümkün değildi ancak şirket, telefonu çıkarma konusuna sürekli olumlu yaklaştı. Geçtiğimiz haziran ayında telefonun Google Play Sertifikalı Cihazlar listesine eklenmesiyle cihaz, küresel pazara çıkmaya bir adım daha yaklaşmıştı.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/honor-20-pro-global-launch/
25
6
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
25
6
4
2
0