PS5 Kullanıcılarının Gözü Yaşlı: Horizon Forbidden West'in Çıkışı 2022'ye Ertelenebilir

8
4
3
2
0
Erteleneceğine dair söylentileri bir süredir İnternet'te dolaşan Horizon Forbidden West'in ertelenme ihtimalini destekleyen bir bilgi daha geldi. Bir Bloomberg muhabiri, oyunun 2022'nin ilk çeyreğine ertelendiğini ifade eden bir tweet paylaştı.

PlayStation oyuncularının büyük beğenisini kazanan aksiyon rol yapma oyunu Horizon Zero Dawn'ın devam oyunu olan Horizon Forbidden West, Bloomberg’in haberine göre 2022 yılına ertelenmiş durumda.

2021 yılının son çeyreğinde çıkması planlanan Horizon Forbidden West’in ertelenmesiyle, PS5’e özel olarak çıkması beklenen ancak ertelenen oyunlara bir yenisinin daha eklendi. Oyunun geliştiricisi Guerilla Games oyun için net bir çıkış tarihi vermese de şirketin yöneticileri, Mayıs ayında attıkları bir tweet’te geliştirme sürecinin yolunda gittiğini belirtmişti.

Sony'den resmî açıklama henüz gelmedi

horizon forbidden west

Sony’nin oyunun çıkışını ertelemek konusunda kararsız olduğu ve şirket içinde müzakereler yapıldığı söylense de Bloomberg’ten Jason Schreier, yayıncının oyunu kesin bir şekilde ertelediğini ifade ediyor. Oyunun erteleneceğine dair sızıntılar aylar öncesinden ortalarda dolanmaya başlamıştı.

Horizon Zero Dawn oyuncularının ve oyunun duyurusuyla yayınlanan fragmanı izleyenlerin merakla beklediği Horizon Forbidden West’in ertelenmesi haberi, henüz resmî bir açıklama olmasa da oyuncuları bir hayli üzdü; zira yayınlanan fragmanda oyunun görsel efektleri ve atmosferi büyük ilgi toplamıştı.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/horizon-forbidden-west-reportedly-delayed-until-early-2022
8
4
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
3
2
0