Sony'nin Dün Akşam Duyurduğu Tüm Yeni PlayStation 5 Oyunları

37
16
15
2
1
Sony, gerçekleştirdiği son State of Play etkinliği kapsamında PlayStation 5 ve 4 için hazırlanan yeni oyunlarını duyurdu. Büyük bir açıklamanın olmadığı etkinlikte, daha çok küçük oyunlara değinildi.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, dün bir "State of Play" etkinliği gerçekleştirdi. Daha önce bu etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan şirket, etkinlikte büyük bir haber olmayacağını açıklamıştı ve öyle de oldu. Sony, PlayStation 5 için düzenlediği son State of Play etkinliğinde bir grup mini oyunun tanıtımını yaptı. 

Dün gerçekleştirilen State of Play etkinliğinde; A Moss: Book II, Arcadegeddon, Tribes of Midgard, FIST, Hunters Arena: Legends, SIFU, JETT: The Far Shore, Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- ve Lost Judgement isimli oyunların tanıtım videoları gösterildi. Ayrıca Death Stranding'in PlayStation 5 versiyonunun 24 Eylül'de yayınlanacağını açıklayan şirket, bir süredir beklenen Deathloop'un da oynanış videosunu gösterdi.

State of Play etkinliğinde gösterilen tüm oyunlar

State of Play

A Moss: Book II

PS VR uyumlu geliştirilen A Moss: Book II, sevimli bir farenin maceralarına odaklanan sürükleyici bir oyun olarak karşımıza çıkacak.

Arcadegeddon

2022 yılında piyasaya sürülecek Arcadegeddon, PC oyuncuları tarafından da deneyimlenebilecek. Çok oyunculu bir oyun olan Arcadegeddon, oyunculara aksiyonun dibini yaşatacak.

Tribes of Midgard

27 Temmuz'da piyasaya sürülecek Tribes of Midgard, klasik bir aksiyon oyunu olsa da görsel ögeleriyle oyuncuları mest edecek gibi görünüyor.

FIST

Bir platform oyunu olarak karşımıza çıkacak FIST de oyuncuların vakit geçirmelerini sağlayacak bir yapım. FIST, 7 Eylül'de piyasaya sürülecek.

Hunters Arena: Legends

Gerçekten de iyi grafiklere sahip olan Hunters Arena: Legends, oyunculara yepyeni bir hayatta kalma deneyimi sunacak.

SIFU

SIFU, yakın dövüş oyunlarını seven oyuncuların yeni favorilerinden olacak.

JETT: The Far Shore

JETT: The Far Shore, uzay temalı ilginç bir bilim kurgu oyunu olacak gibi görünüyor.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba-

PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliştirilen anime hikayesi odaklı Demon Slayer, 15 Ekim'de piyasaya sürülecek.

Lost Judgement

2019 yılında piyasaya sürülen Judgment suç gerilim oyununun devamı niteliğinde olan Lost Judgment, oyuncuları eğlenceli bir hikayenin içine götürecek.

Deathloop için hazırlanan oynanış videosu da şöyle

Kaynak : https://kotaku.com/everything-sony-showed-at-the-latest-big-playstation-ev-1847256017
37
16
15
2
1
Emoji İle Tepki Ver
37
16
15
2
1