HTC Direnmeye Devam Ediyor: Şirket, 5G Üzerinde Çalışıyor

9
8
3
2
1
Bir habere göre HTC'nin yeni çıkacak telefonunun seri numarası ortaya çıktı. Telefon hakkında teknik detaylar henüz bilinmiyor ama 5G teknolojisine sahip olacağı kesin.

Son birkaç aydır Samsung, Huawei, LG, Xiaomi ve hatta Sony gibi markalardan yeni akıllı telefon modelleri görüyoruz. Ama farkındaysanız HTC bu listede yok. Geçmiş yıllarda mutlaka bir amiral gemi telefonunu duyuran HTC, bu yıl çok sessiz. İnsanlar ‘acaba firma telefon üretiminden vaz mı geçti?’ diye merak etmeye başladı.

Daha önce de birçok sızdırma haberi duyurmuş ve haklı çıkmış olan Evan Blass, Twitter’da yaptığı bir paylaşımındaki haberde Sony’nin mobil sektöründe milyarca dolar kayıp yaşadıktan sonra tüketici elektroniği bölümlerini birleştirme kararı aldığını hatırlatıyor. Haberde HTC’nin de aynı durumda olabileceği belirtiliyor.

Bunun dışında Blass’e göre, HTC 5G teknolojili 2Q6U seri numaralı bir telefon üzerinde çalışıyor olabilir. Model numarası dışında telefon hakkında bir bilgi verilmiyor ama 5G’yi yüksek ihtimalle destekleyeceği söyleniyor.

Yılın başından beri birçok firmanın 5G teknolojisi ile ilgili bir hamlesini zaten duymuştuk. HTC de bunlardan birisi olması normal. HTC en son Mayıs 2018’de HTC U12+ isimli bir telefon tanıtmıştı, bu yıl da aynı tarihlerde yeni telefonunu tanıtabilir.

Kaynak : https://phandroid.com/2019/03/30/htc-still-hasnt-given-up-5g-smartphone-in-the-works/
9
8
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
8
3
2
1