Huawei EMUI 10'un İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

35
23
8
7
5
Huawei'nin Android Q tabanlı yeni arayüzü EMUI 10'un ilk ekran görüntüleri paylaşıldı. Paylaşılan görüntüler EMUI 10'un nasıl bir kullanıcı deneyimi sunacağını açık bir şekilde gösteriyor.

Google'ın geliştirdiği Android işletim sisteminin açık kaynak kodlu olması akıllı telefon üreticilerinin bu işletim sistemini özelleştirebilmesine imkan sağlıyor. Bu da, şirketlere özel Android tabanlı arayüzlerin oluşmasını sağlıyor. Çalışmalarını bu kapsamda yürüten şirketlerden bir tanesi de Huawei.

Huawei'nin akıllı telefonlarında EMUI isimli bir arayüz bulunuyor ve bu arayüzle kullanıcılara farklı bir Android deneyimi yaşatılıyor. Şirket, geçtiğimiz günlerde Android'in son sürümü olan Android Q tabanlı yeni arayüzü EMUI 10'u duyurmuştu. Şimdiyse bu arayüzün ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı. 

EMUI 10

Huawei, EMUI 10'un tanıtımlarında "Magazine Design" tasarımından bahsetmişti. Yayınlanan ekran görüntüleri de Huawei'nin yeni tasarımını rehber, ayarlar, galeri gibi hemen her uygulamada kullanıldığı açıkça görülebiliyor.

huawei

Şirketin geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı EMUI 10'un etkili özelliklerinden bir tanesi de arayüzün sahip olduğu karanlık mod özelliğiydi. EMUI 10'la sunulacak olan karanlık mod üçüncü parti uygulamalarda da çalışıyor. Paylaşılan görüntülerde herhangi bir üçüncü parti uygulamanın karanlık modda nasıl göründüğüne dair bir ipucu yok.

EMUI 10'un karanlık modu böyle görünüyor:

huawei emui 10

EMUI 10'un sahip olduğu özelliklerin en azından bir kısmı, paylaşılan bu ekran görüntüleriyle biraz daha netleşmiş oldu. Arayüzün kullanıma sunulmasıyla birlikte EMUI 10'un tüm detaylarını inceleme fırsatı bulabileceğiz. Eğer sizler de bir Huawei sahibiyseniz, telefonunuzun EMUI 10 alıp almayacağını ve eğer alacaksa bu güncellemenin ne zaman kullanıma sunulacağını buradan öğrenebilirsiniz.

Kaynak : https://www.yugatech.com/software/huawei-emui-10-hands-on/
35
23
8
7
5
Emoji İle Tepki Ver
35
23
8
7
5