Huawei'nin Gizemli Bir Telefonunu Gösteren IFA 2019 Tanıtım Videosu

30
3
3
1
0
Berlin'de düzenlenecek IFA 2019 etkinlikleri için çalışmalarını sürdüren Huawei, yeni bir tanıtım videosu yayınladı. YouTube üzerinden yayınlanan video, Mate 30 olduğu düşünülen gizemli bir telefon modelini gösteriyor.

Çinli teknoloji devi Huawei, 6-11 Eylül arasında düzenlenecek "IFA 2019" etkinlikleri için çalışmalarını sürdürüyor. Son dönemlerde ABD hükümetinin aldığı kararlar nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçen şirket, IFA 2019'da gövde gösterisi yaparak üzerindeki buhrandan kurtulmayı planlıyor.

Şirket, Berlin'de düzenlenecek IFA 2019 etkinliklerinde yeni işlemcisi Kirin 990'ı tanıtacak. Şirketin Tüketici Ticaret Grubu CEO'su Yu Chengdong tarafından yapılacak açıklamalarda, Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 30'la ilgili de bazı bilgilerin verilmesi bekleniyor. Şimdiyse etkinlikler için yeni bir tanıtım videosu hazırlayan şirket, videoda gizemli bir telefon tasarımını gösteriyor. Videoda bulunan telefonsa, çok büyük bir ihtimalle şirketin yeni amiral gemisi Mate 30.

Huawei Mate 30

Huawei'nin YouTube'da paylaştığı video fazlasıyla etkili bir açıklamaya sahip. Şirket, bu gizemli telefon için "Güzel bir şey inmek üzere... Evrimi yeniden düşünmenin zamanı geldi." ibarelerini kullanıyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, Huawei tarafından paylaşılan o videoya yakından bakalım.

Huawei, bugüne dek yeni amiral gemisiyle ilgili detaylı bir bilgi paylaşımı yapmadı ancak ortaya çıkan bilgiler, Mate 30'un güçlü bir kameraya, daha iyi bir ekrana, güçlü bir performansa ve hızlı şarj desteğine sahip olacağını ortaya koyuyor. Huawei'nin Mate 30'u tanıtmasıyla birlikte bu telefonun tüm özelliklerini öğrenebileceğiz. Ancak o güne dek beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/huawei-hints-mate-30-design-in-a-new-ifa-2019-teaser-video/
30
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
3
3
1
0