Yanlarında Çerçevesi Bulunmayan Huawei Mate 30 Pro Görüntülendi

50
11
7
3
3
Huawei'nin yarın düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacağı Mate 30 Pro'yla ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de bir Mate 30 Pro, çalışırken görüntülendi.

Çinli teknoloji devi Huawei uzun bir süredir yarın Almanya'nın Münih şehrinde düzenleyecek olduğu etkinliğe kilitlenmiş durumda. Bunun nedeniyse şirketin yeni amiral gemisi serisi Mate 30'un tanıtılacak olması. Ancak Huawei'nin yeni modelleriyle ilgili o kadar çok sızıntı oldu ki Huawei'nin bile bu etkinlik için hevesi kalmamış desek yeridir.

Şirket yarın düzenleyeceği etkinlik kapsamında "Mate 30", "Mate 30 Pro" ve "Mate 30 RS Porsche Design" modellerinin tanıtımını yapacak. Yapılacak olan tanıtımlar sırasında, bugüne dek ortaya çıkan sızıntılarla tasarımını öğrenmiş olduğumuz modellerin teknik özelliklerini ve birkaç küçük detayını da tanıma fırsatı yakalayacağız. 

Huawei Mate 30 Pro

Huawei'nin yarın tanıtacağı Mate 30 serisinin en merak edilen telefonu şüphesiz ki Mate 30 Pro. Bunun nedeniyse bu telefonun ekran yapısından kaynaklanıyor. Daha önce yapılan açıklamalar ve ortaya çıkan görseller doğrultusunda Huawei Mate 30 Pro'nun ultra kavisli ekran yapısını görmüştük ancak şimdi ortaya çıkan bir video, Mate 30 Pro'nun ultra kavisli ve neredeyse çerçevesiz olan ekranını gün yüzüne seriyor. Dilerseniz şimdi, Huawei Mate 30 Pro'nun kutusundan çıkartıldığı ve ekran yapısının net olarak görülebildiği o videoya bakalım.

Daha önceki söylentiler, Huawei Mate 30 Pro'nun Google servislerinden yoksun olacağını ortaya koyuyordu. Videoya dikkatlice bakıldığı takdirde herhangi bir Google servisinin olmadığı dikkatlerden kaçmıyor. Ancak Huawei, Çin piyasasına sürdüğü akıllı telefon modellerinde daha önceden de Google servislerine yer vermediğinden dolayı da videodaki cihaz böyle görünüyor olabilir. 

Huawei, yarın düzenleyeceği etkinlikte Mate 30 serisine ait tüm bilgileri paylaşacak ve çok tartışılan Google servisleri sorusu da nihayet belli olmuş olacak. Ancak şu an için beklemekten başka bir çare ne yazık ki yok.

50
11
7
3
3
Emoji İle Tepki Ver
50
11
7
3
3