Huawei Mate 30 Pro’nun Tasarım ve Özelliklerini Ortaya Çıkaran Tanıtım Posteri

29
20
3
3
2
Çin'in en büyük sosyal medya platformlarından Weibo'da ortaya çıkan bir görsel, Huawei Mate 30 Pro'nun genel tasarımını ve bazı özelliklerini ortaya koyuyor. Görsele göre Huawei Mate 30 Pro'nun dairesel yapıda dörtlü kamera kurulumu olacak.

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 30 Pro'yla ilgili meraklı bekleyiş sürüyor. Şirket, bugüne dek bu telefon modeliyle ilgili detaylı bilgi vermedi ancak telefonun pek çok özelliği söylentiler kapsamında ortaya çıktı. Şimdiyse Huawei'nin yeni amiral gemisiyle ilgili bir poster sızdırıldı.

Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da ortaya çıkan bu görsel, Huawei Mate 30 Pro'nun hem tasarımını hem de bazı özelliklerini ortaya koyuyor. Dilerseniz Huawei Mate 30 Pro için hazırlanan o postere yakından bakalım;

huawei mate 30 pro

Paylaşılan görselde Huawei Mate 30'un geniş çentikli ve kavisli bir ekrana sahip olduğu açıkça görülebiliyor. Ayrıca telefonun üst kısmında ikinci bir mikrofon olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

Telefonun arka paneline bakıldığındaysa Huawei'nin yeni amiral gemisinin daire şeklinde, dörtlü bir kamera kurulumuna sahip olduğu görülebiliyor. Huawei Mate 30 Pro'nun LED flaşıysa arka kısmın sol tarafına yerleştirilmiş durumda. LED flaşın hemen alt kısmındaysa ikinci bir dairesel yapının olduğu görülebiliyor. Bunun ne olduğu tam olarak anlaşılamıyor ancak bir ToF kamera olması fazlasıyla muhtemel.

Üst kısımda bulunan Çince yazılarda “Leica ile kodlanmış Huawei Mate 30 Serisi" yazdığı görülüyor. Ayrıca Mate 30 serisinin dörtlü kamera kurulumuna, 40 watt hızlı şarj desteğine ve 27 watt kablosuz hızlı şarj desteğine de sahip olacağı ifade ediliyor.

Huawei'nin yeni akıllı telefonunun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor ancak daha önce ortaya çıkan bilgiler eylül ayını gösteriyordu. Huawei'nin yapacağı lansmanla birlikte yeni Mate 30 serisinin tüm özelliklerini ve fiyatını öğrenmiş olacağız. 

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/this-could-be-our-first-look-at-huawei-mate-30-series-with-lots-of-new-changes/
29
20
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
29
20
3
3
2