Huawei'nin Yeni Arayüzü EMUI 10’a Ait Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

50
20
8
5
3
Huawei, EMUI 10 üzerinde çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda EMUI 10'un beta sürümünü kullanan cihazları görmüştük. Şimdiyse EMUI 10'un ekran görüntülerinin ortaya çıkmasıyla işletim sistemi hakkında artık daha çok şey biliyoruz.

Geçtiğimiz aylarda EMUI 10 ile ilgili çok fazla haber duyduk ve bu işletim sisteminin beta sürümünü kullan cihazları gördük. Şimdi ise Huawei, EMUI’ın yakın zamanda kullanıma sunulacak yeni bir sürümü üstünde çalışıyor.

Resmi olmayan EMUI sürümünün Android Q Beta tabanlı olacağı, özellikle Huawei marka telefonlar için yaptığı paylaşımlarla ünlü 'Funkyhuawei' sitesi tarafından bildirildi.

Şu ana kadar EMUI 10 beta sürümü, sadece Huawei P90 Pro (kod adı 'Vogue') model telefonlar için kullanıma açıldı. Bu da demek oluyor ki gelecekte ilk olarak bu model telefonlar, EMUI 10 kullanabilecek. Ayrıca bu beta sürümünün nasıl kurulacağına dair bir rehber XDA forumlarında mevcut.

WinFuture tarafından sağlanan ekran görüntülerine baktığımızda giriş ekranı, görev çubuğu ve ikonların yeniden tasarlanmış olduğunu görüyoruz. Ayrıca uygulama ve ayarlar menülerinde de değişiklikler göze çarpıyor.

Bunlara ek olarak kullanıcılar, beta sürümünün Android 9.0 tabanlı EMUI 9.1’e göre daha hızlı olduğunu söylüyor ancak bu sürümdeki farkın yeni Android versiyonuyla mı ilgili olduğu yoksa Huawei’nin EMUI’n arayüzünde ve özelliklerinde yapmış olduğu değişiklerden mi kaynaklandığı hâlâ belirsiz.

Arayüz ve eklenen özelliklerin kesinleşmesi için Huawei’nin EMUI 10 hakkında resmi bir açıklama yapmasını beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/this-could-be-our-first-look-at-emui-10/
50
20
8
5
3
Emoji İle Tepki Ver
50
20
8
5
3