Huawei, Dört Kameralı Nova 5 Pro'nun Basın Görsellerini Paylaştı

14
6
1
1
1
Çinli teknoloji üreticisi Huawei, Nova 5 serisi akıllı telefonlarının lansmanına kısa bir süre kala, serinin üst modeli Nova 5 Pro'nun görsellerini paylaştı. 21 Haziran'da lansman yapacak olan modeller, 28 Haziran'da raflardaki yerini alacak.

Amerika Birleşik Devletleri'nin yaptırım kararıyla uğraşan Huawei, hız kesmeden piyasaya ürün sürmeye de devam ediyor. Kendi işletim sistemiyle ilgili de çalışmalarını sürdüren Huawei, önümüzdeki dönemlerde de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Huawei bu kez 21 Haziran'da, Çin'in Vuhan şehrinde Nova 5 serisini tanıtacak ve yapılan tanıtımların ardından modeller piyasaya sürülecek. Piyasaya sürülmesine sayılı günler kala Huawei, Nova 5 Pro'nun görüntüsünü takipçileri ile paylaştı. Karşınızda Huawei Nova 5 Pro;

Farklı renk seçeneklerine sahip olacak olan Nova 5 Pro'nun oldukça yüksek bir ekran/kasa oranı ve holografik cam kaplama arka kısmı dikkatlerden kaçmıyor. Fiziki görünüşünün yanı sıra 4'lü arka kamera kurulumuna sahip olan Nova 5 Pro'nun, 48 megapiksel çözünürlüğünde bir ana arka kameraya sahip olması bekleniyor. Çentikli ekrana sahip olacak olan Nova 5 Pro'nun ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Nova 5 Pro'lar 2 farklı opsiyonel seçenek ile birlikte müşterilerini bekliyor olacak. Bu opsiyonlar 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama seçeneği 8 GB RAM ile 512 GB'lik dahili depolama alanı şeklinde olacak. Müşteriler, diledikleri opsiyonel seçeneklere sahip olabilecekler. 

Huawei'nin bu yeni modeli şu an için Çin'de ön sipariş sistemine açıldı. Bir Huawei Nova 5 Pro sahibi olmak isteyen Çinli müşteriler, 6 dolar (yaklaşık 35 TL) depozito karşılığında Nova 5 Pro için ön sipariş vermiş oluyorlar.

Huawei'nin önümüzdeki günlerde tanıtacağı Nova 5 Pro ile ilgili detaylar şimdilik bu kadarla sınırlı. Telefonun tüm teknik özellikleri ve fiyatının kesinleşmesiyle birlikte, Nova 5 Pro ile ilgili tüm bilgilere sahip olmuş olacağız.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/heres-our-first-look-at-huawei-nova-5-pro-notch-display-quad-camera-and-holographic-back-design/
14
6
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
6
1
1
1