Huawei Nova 5'in Fotoğraflarıyla Beraber Hangi Yonga Setine Sahip Olacağı Ortaya Çıktı

13
4
1
1
1
Huawei'nin yeni akıllı telefon serisi Nova 5 hakkında detaylar açığa kavuşmaya devam ediyor.

ABD'nin uyguladığı yaptırımlar sebebiyle Android işletim sistemini artık kullanamayan ve bu konuda başı dertte olan Huawei, kendi işletim sistemini zaten uzun zamandır geliştirdiğini ve hâlihazırda kullanılabilir durumda olduğunu ancak geliştirilmesi gerektiğini açıklamıştı. Bunun üzerine Huawei, tam bir hafta sonra yeni akıllı telefon serisi Nova 5'i duyurmayı planlıyor.

Twitter üzerinden açığa çıkarılan detaylara göre Nova 5 serisi, aşağıdaki gönderide belirtilen yonga setlerine sahip olacak.

Nova 5'in sahip olduğu Kirin 810'un (7 nm) nasıl bir performans sunacağı henüz bilinmese de Kirin 710'un iyileştirilmiş bir versiyonu olması sebebiyle benzer değerlerde performansı kullanıcıya sunacağı tahmin ediliyor. Huawei'nin planlarında bir değişiklik yoksa Kirin 810, Huawei'nin bu yıl içerisinde kullanacağı tek orta segment yonga seti olacak.

Arka tarafında Nova 5i'de de olduğu gibi 4 adet kameraya sahip olan Nova 5, 3 adet alt alta ve bir adet ayrı konumlandırılmış bir sensöre sahip. Cihazın arkasında herhangi bir parmak izi okuyucusunun bulunmaması ise Nova 5'in ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip olabileceği düşüncesini uyandırıyor. 21 Haziran'da gerçekleştirilecek etkinlikte Nova 5 serisini lanse edecek olan Huawei'nin aynı zamanda MediaPad m6 isimli bir tableti duyuracağı da söyleniyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/06/13/live-photo-of-huawei-nova-5-leaks-rumored-to-come-with-kirin-810-prcoessor/
13
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
1
1
1