Huawei Nova 5i Pro'nun Muhteşem Ön Kamera Performansı Ortaya Çıktı

13
5
1
1
0
Huawei'nin yeni akıllı telefon modeli Nova 5i Pro'nun ön kamera performansı, Çinli bir aktris olan Guan Xiaotong tarafından paylaşıldı. Yapılan paylaşımlarda Nova 5i Pro'nun düşük ışıkta bile kaliteli bir fotoğraf imkanı sunduğu görülebiliyor.

Huawei, bir yandan ABD yaptırımlarıyla uğraşırken diğer yandan da yeni telefon modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Huawei, yeni akıllı telefonu Nova 5i Pro ile ilgili olarak geri sayıma devam ederken, telefonun ön kamera performansını gösteren bazı görüntüler paylaşıldı. Paylaşılan görüntüler, Huawei Nova 5i Pro'nun bizlere neler sunabileceğinin ispatı niteliğinde.

Huawei Nova 5i Pro'nun ön kamera performansı, Çin'in önde gelen aktrislerinden Guan Xiaotong tarafından paylaşıldı. Xiaotong'un Nova 5i Pro kullanarak düşük ışıkta çektiği görüntüler, kısa bir süre içerisinde Çin sosyal medyasının gündemine oturdu.

İşte Guan Xiaotong'un Nova 5i Pro kullanarak çekmiş olduğu o fotoğraflar:

huawei

Çin'in sertifika kurumu TENAA'da yer alan akıllı telefonun 32 megapiksellik ön kamerasının olacağı biliniyordu ancak ortaya çıkan bu görseller, telefonun kamerasının ne kadar büyük bir kalite sunduğunu açıkça ortaya koyuyor. Huawei Nova 5i Pro, düşük ışıkta bile gayet yeterli bir performans sunabilirken, arka planda bulunan şehir manzarasındaki detaylar tümüyle görülebiliyor.

Huawei, yeni akıllı telefon modeli Nova 5i Pro'yu ne zaman piyasaya süreceğini açıklamadı ancak akıllı telefonun ya bu ayın sonunda ya da ağustos ayının başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak : http://playfuldroid.com/huawei-nova-5i-pro-selfie-shots-shared-by-chinese-actress/
13
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
1
1
0