Huawei, Watch 3'ün de Aralarında Olduğu 4 Akıllı Saat İçin Bluetooth Sertifikası Aldı

5
3
0
0
0
Akıllı telefon üreticisi Huawei’nin önümüzdeki aylarda çıkarmasını beklediğimiz Huawei Mate 30 serisine ek olarak şirketin bir akıllı saat çıkarması da beklentiler arasındaydı. 21 Temmuz 2019 tarihinde Huawei, dört akıllı saat için Bluetooth sertifikası aldı.

Çin teknoloji devi Huawei, yakın zamanda piyasaya sürülecek Huawei Mate 30 için yoğun bir şekilde çalışıyor. Huawei Mate 30 ile ilgili söylentiler ve bilgiler meydana çıkmaya hâlâ devam ederken şirketin akıllı saat alanına geri dönmeye hazır olabileceğinin ipuçları da geçtiğimiz gün geldi.  

Dört adet Huawei akıllı saati için Bluetooth sertifikası alındı. Sırasıyla CSN-BX9, CSN-AL00, CSN-AL01 ve ALX-AL10 model numaralarıyla listelenen bu saatlerden biri, aslında çok daha özel görünüyor. CSN-BX9 kod ismi, şirketin daha önce çıkardığı Huawei Watch 2’nin resmi adını almadan önceki model ismi olarak kullanılıyordu.  

Huawei Watch 3

CSN-BX9 model isminin bu listede olması, Huawei’nin Watch 3 için girişimlere başladığının ipucunu bizlere veriyor olabilir. Henüz saatin nasıl geliştirmeler alacağından ve özelliklerinin ne olacağından emin olamasak da yakın zamanda duyurulabileceğinin sinyallerini alıyoruz. Bununla birlikte saatte, Huawei’nin kendi işletim sistemi olan LiteOS yerine Google’ın WearOS’unun kullanılabileceği konusunda bazı söylentiler mevcut. 

Şirket henüz Watch 3’ün gelişine dair herhangi bir şey söylemedi ancak olası bir tarih vermek gerekirse saatin Huawei Mate 30 ile birlikte piyasaya sürülmesi ya da en azından duyurulması çok şaşırtıcı olmayacaktır zira çoğu şirketten böyle hamleler görüyoruz.  

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/07/22/alleged-huawei-watch-3-gets-certified/
5
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
0
0
0