Huawei Watch GT2 Pro'nun Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

12
5
4
3
0
Huawei'nin önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen yeni akıllı saati Watch GT2 Pro'nun render görüntüleri ortaya çıktı. Evan Blass tarafından yayınlanan render görüntülerinde Watch GT2 Pro'nun nasıl görüneceğine daha yakından bakıyoruz.

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, giyilebilir teknoloji alanında yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Watch GT2 akıllı saatini tanıtan üretici, ardından daha gelişmiş spor ve fitness özellikleriyle güncellenmiş olan GT2e'yi piyasaya sürdü. Şimdiyse GT2 serisinin yeni üyesi olacak olan GT2 Pro'ya dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Sektörün tanınmış isimlerinden olan Evan Blass tarafından yayınlanan render görüntüleri, Huawei Watch GT2 Pro'nun nasıl görüneceğine detaylı bir bakış atmamıza olanak sağlıyor. Serinin diğer üyelerinde de olduğu gibi yuvarlak bir kadrana sahip olan akıllı saat, kullanıcıların isteğine göre deri veya plastik kayışlarla özelleştirilebiliyor.

Huawei Watch GT2 Pro neler sunacak?

Huawei Watch GT2 Pro

Huawei'nin önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen yeni akıllı saati Watch GT2 Pro, daha önceleri birçok farklı sızıntıyla karşımıza çıkmıştı. Şimdiye dek ortaya çıkan bilgilere göre 454 x 454 çözünürlüğe sahip 1,39 inçlik dairesel bir OLED dokunmatik ekrana sahip olacak olan akıllı saat, ayrıca 14 günlük pil ömrü, Bluetooth 5.1 ve GPS gibi özellikleri de bünyesinde barındıracak.

Saatin donanım özelliklerinden de bahsetmek gerekirse kaynaklar, Watch GT2 Pro'nun tıpkı bir önceki GT2 modelinde olduğu gibi 32 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanının yanında 50 metreye kadar su geçirmezliğe sahip olacak.

Bu noktada Huawei Watch GT2 Pro, selefi ile aynı özelliklere sahip olsa da en büyük farklılık batarya kısmında karşımıza çıkıyor. Aktarılan bilgilere göre bir önceki cihazdaki gibi 455 mAh'lik bir bataryayla gelecek akıllı saat, selefinden farklı olarak kablosuz şarjı destekleyecek.

Huawei Watch GT2 Pro

WinFuture, bu ayın 10'unda tanıtılması beklenen akıllı saatin, plastik veya deriden yapılmış kayışlar, 46 mm'ye kadar kadran seçenekleri ve çeşitli renklerle Almanya'da 280 eurodan (2.468 TL) satışa sunulacağını söylüyor.

Kaynak : https://sparrowsnews.com/2020/09/07/huawei-watch-gt2-pro-rendering/
12
5
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
4
3
0