İddia: Google, Bütçe Dostu Pixel 3 Modelleri Üzerine Çalışıyor

6
3
1
0
0
9to5Google tarafından ortaya atılan iddiaya göre teknoloji devi Google, Pixel serisi akıllı telefonlarının bütçe dostu versiyonları üzerine çalışıyor.

Google hakkındaki haberleri ve teorileriyle öne çıkan haber sitesi 9to5Google, Google hakkındaki yeni bir söylentiyle tekrar gündeme geldi. Söylentiye göre Google, Pixel 3 serisinin daha uygun fiyatlı yeni bir versiyonu üzerine çalışıyor.

9to5Google'ın haberine göre kullanıcılar tarafından bir hayli sevilen Pixel serisinin bütçe dostu versiyonları Pixel 3a ve Pixel 3a XL yakında karşımızda olabilir. Asıl modellerdeki bazı özelliklerde değişikliğe gidilerek tasarlanacak yeni cihazların birkaç yüz dolar daha ucuz olması bekleniyor.

Oldukça kapsamlı olan 9to5Google raporu, Pixel 3a modelinin 2220 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5,6 inçlik bir OLED ekrana sahip olacağını söylüyor. Snapdragon 670 desteğiyle çalışacağı söylenilen Pixel 3a, 4 GB RAM ve 3.000 mAh büyüklüğünde bir bataryayla karşımızda olacak. Tüm bunlara ek olarak yeni cihazda 12 MP'lik ana sensörle birlikte 8 MP'lik geniş açılı selfie kamerasının kullanılacağı iddia ediliyor.

Söylentilerde adı geçen bir diğer model Pixel 3a XL'in ise 6 inçlik bir ekranla gelmesi bekleniyor. Diğer modelin aksine Pixel 3a XL'in kamera özellikleriyle ilgili henüz bir bilgi paylaşılmış değil. Her iki Pixel modelinin de 64 GB depolama alanına sahip olacağı ve cihazlarda Active Edge sensörler kullanılacağı söyleniyor. Ayrıca yeni akıllı telefonlarda hızlı şarj desteğinin bulunacağını ekleyelim.

Pixel 3a ve Pixel 3a XL hakkında detayları açığa çıkaran 9to5Google raporu, cihazların ne zaman raflarda yer alacağı hakkında bir bilgi sunmadı ancak tanıtımın çok yakında yapılması bekleniyor.

Kaynak : https://mashable.com/article/google-pixel-cheaper-models/#gIxAEI.hLZqk
6
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
0
0