Samsung Galaxy A40 Hakkında Bilmek İstediğimiz Her Şey Ortaya Çıktı

17
10
5
2
1
Samsung’un yeni telefonlarından olan ve Galaxy A30 ile Galaxy A50 arasında yer alacak olan Samsung Galaxy A40’a ait tasarım görüntüleri, telefonun özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı.

Samsung’un Galaxy A serisi bu yıl dört yeni telefona kavuştu. Şimdi serinin yeni telefonu Galaxy A40 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgiler, telefon hakkında merak edilen her şeyi açığa çıkarıyor.

Galaxy A serisinin genel özellikleri bu telefonda da yer alıyor. Infinity U ekrana sahip, ince çerçeveli telefonun alt ve üst kenarları da gayet ince. Panelin kendisi 5.7 inç olarak göze çarpıyor. Yani telefonun ekranı, serinin diğer telefonlarının ekranından daha küçük olacak. Ekran çözünürlüğü hakkında bir bilgi olmasa da batarya kapasitesinin en az 4000 mAh olacağı biliniyor.

Galaxy A40, serinin geçmişteki örneklerinde gördüğümüzden farklı olarak plastik gövdeye sahip olacak. Kameraların özellikleri bilinmiyor ancak bu telefonda iki arka kamera ve arka tarafta bir parmak izi okuyucu bulunacak. Telefonun 3 GB RAM’e ve 32 GB hafızaya sahip versiyonu en temel versiyon olacak. 4 GB RAM ve 64 GB hafızaya sahip bir modelin bulunması da oldukça muhtemel.

Telefonun sekiz çekirdekli Exynos 7885 işlemci çipsetine sahip olması, fiyatının ise 1550 TL olması bekleniyor. Çıkış tarihinin ise 10 Nisan olacağı belirtiliyor. Samsung’un bu cihazı ilk piyasaya süreceği pazar olarak ise Asya, özellikle de Hindistan öne çıkıyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-a40-price-specifications-images-renders-leak/
17
10
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
17
10
5
2
1