İddia: İphone 11, Kutu İçeriğinde USB-C Şarj Aletiyle Gelecek

32
9
6
3
2
2019 model iPhone'ların önümüzdeki Eylül ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Tanıtıma çok az bir zaman kalmışken bugün yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre iPhone 11 serisi, kutu içeriğinde USB-C şarj aleti barındıracak.

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’nun tanıtım zamanı neredeyse geldi. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen iPhone 11 serisi için haftalardır sürekli iddialar ortaya atılıyor. Bu iddialar, iPhone 11’lerin tasarımından tutun da bataryasına kadar uzadıkça uzuyor.

Tüm bu söylentilerden farklı olarak bugün, yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Apple, bu yıl piyasaya süreceği 2019 iPhone modellerinin kutu içeriğinde küçük bir değişiklik yapacak ve kutulara bir USB-C şarj aleti ekleyecek fakat sorun şu ki iPhone’lar, USB-C değil Lightning girişlerini kullanıyor. Bu nedenle Apple'ın, bir USB-C Lightning dönüştürücüsünü de kutuya ekleyeceğini varsayabiliriz.

USB-C iPhone

Önceki söylentilere göreyse Apple, şarj cihazlarında değişiklik yapmayı düşünmüyordu ve yine 5 W’lık bir şarj cihazını kutulara ekleyecekti ancak yeni iddia, farklı şarj cihazının akıllı telefonları daha hızlı şarj edebilecek 18 W'lık bir cihaz olduğunu söylüyor.

2020 Model iPhone’lar, USB-C girişiyle gelebilir:

iPhone USB-C

Tüm bu iddialar doğruysa muhtemelen Apple, 2020 nesil iPhone’lar için hazırlık yapıyor. MacRumors’a göre belki de bu, 2020'de gelecek olan iPhone’lar için USB-C şarjını başlatmadan önceki geçici bir adım olabilir.

Bu arada iddiaların kaynağı, yeni nesil iPhone’ların tasarımında 3’lü kamera kurulumu hariç büyük bir değişiklik beklenmediğini de öne sürüyor. Tüm bu sorularımızın cevabını önümüzdeki ay yapılacak olan tanıtımda öğrenebileceğiz.

Kaynak : https://www.legitreviews.com/2019-iphone-rumor-claims-usb-c-charger-to-be-included_213728
32
9
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
32
9
6
3
2