İddia: Xiaomi Black Shark'ın Yeni Modeli Kulaklık Girişine Sahip Olacak

14
7
1
1
0
Son dönemde üretilen akıllı telefonlarla yeni bir kategori hâline gelen oyun telefonları, oyun odaklı bir telefon isteyen kullanıcılara fark yaratan özellikler sunuyor. Bugün ortaya çıkan bir habere göre bu kategorinin en önemli serilerinden biri olan Black Shark'ın bir sonraki modeli, kulaklık girişine sahip olacak.

Akıllı telefon üreticilerinin farklı ihtiyaçlara yönelik ürettiği akıllı telefonların sayısı her geçen gün artıyor. Oyun odaklı akıllı telefonlar da bu üretim stratejisinin en önemli örneklerinden biri. Black Shark isimli oyun telefonlarıyla bu pazarın en önemli aktörlerinden biri olan Xiaomi, yeni Black Shark modelinde kullanıcılara farklı özellikler sunabilir.

Geçtiğimiz ay düzenlediği bir lansmanla 2. nesil Black Shark'ı tanıtan ve kullanıcıların iyi bir oyun deneyimi yaşayabilmeleri için cihazda sunduğu özelliklerle adından söz ettiren Xiaomi'nin bir sonraki Black Shark telefonu, şimdiden konuşulmaya başlandı bile. Black Shark sözcüsünün TechRadar'a verdiği röportaj sonrası ortaya atılan iddialara göre daha önceki cihazlarında kulaklık girişi sunmayan şirket, bir sonraki Black Shark modelinde kulaklık girişini cihazlarına ekleyebilir.

Oyunculardan alınan geri bildirimler sonrası 3,5 mm kulaklık girişinin önemini fark ettiklerini belirten sözcü, sonraki cihazları için kararlarını yeniden gözden geçireceklerini söyledi. Hangi cihazların bu değişimden etkileneceği hakkında bir detay verilmediği için bu konunun netlik kazanması adına bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/next-black-shark-gaming-phone-headphone-jack/
14
7
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
7
1
1
0