10
4
2
1
0

Oyuncu bilgisayarı satın almak, son yıllarda artan döviz kurları nedeniyle zor bir hal almaya başladı. Oyuncular, bu bilgisayarları alabilmek için çeşitli kampanyaları bekler oldular. Webtekno olarak bizler de sizlere fırsat buldukça bu tarz kampanyaları ulaştırmaya çalışıyoruz. Bugün sizlere, fiyatına göre gerek tasarım gerekse de donanım anlamında çok şey başaran oyuncu bilgisayarı Armor 2578’i tanıtacağız.

Webtekno için İncehesap tarafından özel hazırlanmış bu oyuncu bilgisayarı, adının güçlü yapısını boyutuyla bizlere yansıtıyor. AMD odaklı bir sistem üzerine kurulan oyuncu bilgisayarı, oyun performansı için gücünü MSI’ın RX570 ekran kartından alıyor. 8GB VRAM ile gelen bu ekran kartı, tam bir fiyat-performans ürünü olarak kabul ediliyor.

İşlemci olarak Ryzen5’in 2500X’ini tercih eden İncehesap, anakart olarak yine MSI’ın B450M-V2 modelini seçmiş. Ayrıca, oyuncular için bir diğer önemli nokta olan “yükseltme” olanağı da bulunan bilgisayarın 600W’luk 80+ bronze sertifikalı güç kaynağı bulunuyor. Bu güç kaynağı sayesinde RX 590’lardan RTX 2070 gibi ekran kartı yükseltmeleri destekleniyor.

Oyuncu bilgisayarının en önemli özelliklerinden biri de tasarımıdır. İncehesap, Helios Gaming xCube kasası ile bunu son derece iyi başarmış görünüyor. 4 tarafı tamperli cam ile korunan kasa, 2 adet 20 cm’lik ledli fana sahip. Şık aydınlatması ve soğutma kalitesi ile güzel bir oyuncu bilgisayarı olan Armor 2578’i uygun fiyatlı yapısı ile de herkesin ilgisini çekecek gibi duruyor. 4 popüler oyunla Armor 2578’i incelediğimiz videomuzla sizleri başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

10
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
2
1
0