Instagram, IGTV ve Keşfet Sayfalarını Yenilemeye Hazırlanıyor

14
6
1
0
0
Instagram, IGTV ve Keşfet sayfasının tasarımını değiştirmeye hazırlanıyor. Gerekli çalışmaların yapılmasının ardından Instagram'ın IGTV hizmeti, daha çok TikTok'a benzer bir hale bürünecek.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram, uygulamaya olan ilgiyi canlı tutabilmek için sürekli yeni özellikler sunuyor. Bu özellikler çoğu zaman, bir yazılım uzmanı olan "Jane Manchun Wong" aracılığıyla kamuoyuna duyuruluyor. Yazılım uzmanı, bazı tersine mühendislik teknikleriyle Instagram'ın kodlarını inceliyor ve böylelikle Instagram'ın yeni özelliklerini ortaya çıkartıyor.

Wong, Twitter üzerinden yaptığı son açıklamalarla Instagram geliştirici ekibinin üzerinde çalıştığı yeni bir özelliği paylaştı. Yeni özellik, Instagram'ın yeni sayılabilecek "IGTV"sini ve "Keşfet" sayfasını görünüş olarak yenileyecekmiş gibi görünüyor. Dilerseniz şimdi, Wong'un gerçekleştirdiği paylaşıma bir göz atalım.

Jane Manchun Wong

"Instagram, yeni IGTV akışı ve keşfet sayfası üzerinde çalışıyor. Yeni IGTV akışı, artık dikey ızgara düzeninde ve sonsuz içerik sunuyor. Tıpkı TikTok gibi. Keşkef sayfası ise artık kategorize edilebiliyor."

Instagram'ın üzerinde çalıştığı yeni özelliğin kullanıma ne zaman sunulacağı şu an için bilinmiyor. Ancak Wong'un paylaşımına göre Instagram'ın yeni özelliği, tam anlamıyla olmasa da hazırlanmış gibi görünüyor. Yapılacak testlerde herhangi bir sorunla karşılaşılmazsa Instagram yetkilileri, bu özelliği tüm kullanıcıların hizmetine sunacaklar ve Instagram'ı TikTok'a benzetmek için bir hamle daha yapmış olacaklar.

Kaynak : https://www.firstpost.com/tech/news-analysis/instagram-is-reportedly-working-on-a-redesigned-igtv-feed-and-explore-tab-7673881.html
14
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
1
0
0