41
14
6
3
3

Çok oyunculu birçok oyunda en büyük sorun, bazı oyuncuların bu tarz oyunlarda hile yapmasıdır ve bu durum birçok kişinin oyun zevkini baltalayabilir. Bu durum için oyun geliştiricileri belirli önlemler almış olsa da bazı hile yazılımcıları bu önlemleri atlatabilecek belirli hileler üretebiliyor.

Dünyanın en çok oynanan çok oyunculu oyunlarından olan Counter-Strike: Global Offensive ya da namı diğer CS: GO, oyuncuların hile yapmayı en çok istediği oyunlardan biri ve hile yazılımcıları da bu isteği ücretli bir şekilde karşılamaktan kendilerini alıkoymuyor. İnternet üzerinde birçok ücretli hile var ve biz de bunlardan birini sizler için denedik.

Videoya geçmeden önce belirtmekte fayda var: Çok oyunculu oyunlarda hile yapmak hem sizin oyundan alacağınız zevki azaltır hem de sizinle oynayan kişilerin oyun zevkini baltalar. Bu nedenden dolayı bu tarz oyunlarda hile yapmamanız hem kendiniz hem de sizinle oynayan kişiler için fazlasıyla önemlidir.

Bunları da söyledikten sonra bu tarz hilelerin işe yarayıp yaramadığını merak ediyorsanız sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz.

41
14
6
3
3
Emoji İle Tepki Ver
41
14
6
3
3