iPhone 11 İçin Hazırlanan Kılıf Fotoğrafları Ortaya Çıktı

20
6
5
4
1
iPhone 11 İçin Hazırlanan Kılıf Fotoğrafları Ortaya Çıktı
Her sene düzenlenen ve mobil pazarın en önemli, en çok beklenen etkinliklerinden olan Apple’ın yeni nesil iPhone tanıtım etkinliğine bir aydan daha az bir süre kaldı. Tabii süre daraldıkça yeni iPhone’larla ilgili dedikodular, söylentiler ve isimsiz kaynaklardan gelen bilgiler artmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de ortaya çıkan kılıf fotoğrafları oldu.

Apple’ın 10 Eylül’de gerçekleştireceği iPhone 11 etkinliği giderek yaklaşırken şirketin yeni nesil telefonuyla ilgili dedikodu haberleri de giderek sıklaşıyor. Ben Geskin, yeni model iPhone’ların tasarımının tahmin edildiği gibi olacağını ve isimlerinin ne olacağını gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Ben Geskin'in paylaştığı fotoğrafta iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’in kılıflarının hâlihazırda satışta olduğu görülüyor. Tabii bu fotoğrafın kaynağının belli olmaması, konunun kesinliği hakkında şüphe yaratıyor ancak şunu söyleyebiliriz ki bu kılıfları alan kişi ya yeni iPhone tasarımı hakkında güvenilir kaynaklara sahip ya da ortaya çıkan haberlere ve dedikodulara fazla güveniyor.

Resmi kılıflar değil:

Geskin, bunların resmî kılıflar olmadığını da söyledi. Zaten Apple’ın henüz yeni telefonlarını tanıtmadığını düşünürsek bu kılıfların resmî tasarım için yapıldığını söylemek pek de mantıklı olmaz.

Özellikle son zamanlarda Apple’ın yeni telefonlarında büyük bir tasarım değişikliğine gideceği yönündeki haberlerin sıklığı düşünüldüğünde bu fotoğrafın tamamen hiçbir anlam ifade etmediğini söylemek de doğru olmaz. Kılıflarda yer alan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ise yine son zamanlarda çıkan Apple’ın isimlendirme konusunda gideceği değişikliği gösteren ibarelerden bir tanesi.

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/29/iphone-11-cases-leak-iphone-11-pro-max-design/
20
6
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
20
6
5
4
1