Apple, iPhone 11'in Tanıtım Tarihini Açıkladı

39
11
6
5
4
Her senenin Eylül ayında teknoloji dünyasını ve özellikle akıllı telefon pazarını yakından ilgilendiren bir etkinlik gerçekleşiyor ve Apple, yeni model iPhone’larını tanıtıyor. iPhone 11 serisinin tanıtılacağı tarih de bu akşam itibarıyla belli oldu.

Apple, her yıl düzenlediği iPhone etkinliğinin medya davetiyelerini göndermeye başladı. Dağıtılan davetiyelere bakılırsa iPhone 11 olarak adlandırılacak yeni telefonlarla ilgili söylentiler ve haberler doğru çıktı. iPhone 11 serisi, 10 Eylül’de tanıtılacak.

Apple’ın gönderdiği davetiyeye bakıldığında çok fazla detay göze çarpmıyor ancak Apple logosundaki renklerin yeni iPhone’un renkleri olabileceği düşünülüyor.

Apple'ın iPhone 11 lansmanı için hazırladığı o davetiye:

Apple iPhone 11

Apple’ın, iPhone 11 ve iPhone 11 Max için yine siyah, gümüş ve altın renkleri kullanacağı logodaki renklerin ise tıpkı geçen sene iPhone XR’da olduğu gibi daha satın alınabilir model olan iPhone 11R’da kullanılacağı tahmin ediliyor. iPhone 11 tasarımı ve teknik özellikleri için buraya tıklayabilirsiniz.

Etkinlik, 10 Eylül’de Kaliforniya Cupertino’da bulunan Apple Park’taki Steve Jobs Salonu’nda yapılacak. Yerel saate göre 10.00’da başlayacak olan etkinlik, Türkiye saatiyle 20.00’da başlayacak. 

Peki sizin 2019 model iPhone’lardan beklentileriniz neler? Sizce Apple logosundaki renklerin daha satın alınabilir model olan “R” için kullanılacağı teorisi gerçekçi mi? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve yeni iPhone’dan beklentilerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

39
11
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
39
11
6
5
4