iPhone 11 Olduğu İddia Edilen Bir Telefon Kanlı Canlı Görüntülendi

71
16
12
8
6
Arka tarafta üç adet kameraya sahip olacak iPhone 11 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Slashleaks, cihazın gerçek hayattan bir fotoğrafını paylaştı.

Eylül ayında yeni nesil iPhone modellerini duyuracak olan Apple, şu an kapalı kapılar ardında yeni cihazların geliştirilme aşamasını sürdürüyor. Her akıllı telefon üreticisi gibi sızıntılara maruz kalan Apple'ın tanıtacağı iPhone 11, bugüne kadar ortaya atılan bazı fotoğraflarla daha önce de karşımıza çıkmıştı.

Arka tarafta üç kameraya sahip olacak yeni nesil iPhone'un sahip olacağı bu kameraların yerleşimi ve büyüklüğü ise birçok kişi tarafından beğenilmemişti. Slashleaks tarafından ortaya atılan yeni bir fotoğrafa göre ise bu tasarım gerçek olacak gibi görünüyor.

iphone 11

iPhone 11'in gerçek hayatta kanlı canlı görüntülendiği bu fotoğrafı Twitter hesabında paylaşan Slashleaks, cihazın bugüne kadar çıkan tasarımlarını da doğrulamış oldu. Fotoğrafta görünen kameraların şekli ise çok gerçekçi görünmese de Slashleaks, güvenilir kaynaklardan biri. Yine de cihaz, maket bir iPhone 11 olabilir veya paylaşılan fotoğraf tamamen Photoshop ürünü de olabilir.

10 Eylül'de tanıtılması beklenen iPhone 11'in, üçlü kamera kurulumuna ek olarak daha yüksek batarya kapasitesi, daha hızlı şarj desteği ve ters kablosuz şarj desteği gibi yeniliklerle gelmesi bekleniyor. Ayrıca iPhone 11 ile birlikte 3D Touch özelliğinden de vazgeçilecek.

Son olarak ekran tedariğinde Güney Kore ile Japonya arasındaki ticaret savaşından etkilenmesi beklenen Apple'ın gelecek iPhone modelleri için Çin merkezli OLED ekran üretici BOE ile anlaşmayı planladığı söylentiler arasında ancak ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşını da düşünürsek Apple, yeni ekranları BOE'den de satın alamayabilir.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/07/14/apple-iphone-11-real-image-appears-in-the-wild/
71
16
12
8
6
Emoji İle Tepki Ver
71
16
12
8
6