Apple, 15 Eylül'deki Büyük Etkinlikte iPhone 12 Serisini Tanıtmayabilir

34
17
7
2
2
Daha önce pek çok bilgiyi önceden paylaşan Jon Prosser, 15 Eylül'deki etkinlikte tanıtılması kesin olan cihazların listesini paylaştı. Prosser, şu anlık listede iPhone 12 serisinin olmadığını belirtti.

Apple, geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruda yeni cihazlarını tanıtacağı etkinliğin tarihini resmen açıklamıştı. 15 Eylül'de düzenleneceği açıklanan etkinlikte tanıtılması beklenen cihazlar arasında yeni iPhone 12 serisiyle birlikte Apple Watch Series 6, iPad Air 4 ve iPad Air cihazları yer alıyordu.

Fakat bugün Apple Watch SE hakkında ilk bilgileri paylaşan Jon Prosser, yaptığı farklı bir paylaşımda hayallerimizi suya düşüren bir açıklama yaptı. Apple'daki kaynaklarından bilgi aldığını ifade eden Jon, 15 Eylül'deki etkinlikte tanıtılması kesin olan cihazların listesini paylaştı.

iPhone 12 15 Eylül'de tanıtılmayabilir:

iphone 12

Jon Prosser'ın paylaştığı listeye göre 15 Eylül'de düzenlenecek etkinlik, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 6 akıllı saatleri (Apple Watch ve Apple Watch Pro ismiyle de çıkabilirler), ve iPad Air 4 ve iPad 8 tabletleri üzerine odaklanacak. Ancak Prosser, etkinlikte daha fazla cihazın olacağını düşünse de şu anda Apple'ın yeni iPhone serisi hakkında bir bilgi olmadığını söyledi.

Yani Jon Prosser'ın bu açıklamasını daha net bir şekilde ifade etmek gerekirse sabırsızlıkla beklediğimiz 5G destekli iPhone 12 serisi, 15 Eylül günü düzenlenecek etkinlikte tanıtılmayabilir. İddialara göre yeni akıllı telefon serisi, ekim ayında düzenlenecek farklı bir etkinlikte karşımıza çıkacak.

apple iphone 12

iPhone 12 serisinin yanı sıra Jon Prosser, Apple'ın beklenen kulaklığı AirPods Studio'nun da etkinlikte tanıtılacağına dair bir kesinliğin söz konusu olmadığını ifade etti. Dolayısıyla bu kulaklığın da ekim ayında düzenlenecek olası bir etkinlikte tanıtılmasını bekleyebiliriz.

Bu noktada Jon Prosser'ın oldukça güvenilir bir kaynak olduğunu hatırlatmakta fayda var. Kendisi daha önce iPhone 12 Pro'nun arayüzünü paylaşan ilk kişiydi. Bunun haricinde Apple ve diğer şirketler hakkında da önemli bilgiler paylaşmıştı. Yine de bilgilerin doğruluğunu ancak 15 Eylül tarihinde öğreneceğimizi söyleyelim.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/09/12/there-will-be-no-iphone-12-on-apples-september-presentation/
34
17
7
2
2
Emoji İle Tepki Ver
34
17
7
2
2