Artık iPhone Kullanıcıları, Siri'ye Seslenerek ChatGPT'ye Soru Sorabilecekler

3
2
1
0
0
Open AI, yapay zekâ destekli sohbet botu ChatGPT'nin mobil uygulamasını güncelledi. iPhone sahipleri, bu güncellemeyle ChatGPT'yi çok daha etkin bir biçimde kullanabilecekler.

Son dönemlerde en çok konuştuğumuz meselelerin başında gelen yapay zekâ destekli sohbet botu ChatGPT ile ilgili bir gelişme yaşandı. Kısa bir süre önce dünya genelinde tüm iOS kullanıcılarına sunduğu mobil uygulamayı güncelleyen Open AI, çok daha iyi bir deneyim sunmaya başladı. 

App Store aracılığıyla sunulan güncellemedeki en önemli yeniliklerden bir tanesi, iPhone'lardaki kısayol özelliği. ChatGPT uygulamasını artık kısayol olarak telefonunuza ekleyebiliyorsunuz. Bu özellik sayesinde ChatGPT üzerinden işlem yapabilmek, her zamankinden çok daha kolay olacak. Öte yandan; artık sürükle bırak yöntemiyle ChatGPT'den aldığınız bir metni diğer uygulamalara da aktarabileceksiniz.

Siri aracılığıyla ChatGPT'ye soru sorabileceksiniz

ChatGPT ios

Open AI, mobil uygulamaya Siri entegrasyonu da getirdi. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde Apple'ın yıllardır kullanılan asistanını kullanarak, yapay zekâ destekli sohbet botunu kullanabilecekler. Bu özellik, kullanıcı deneyimini hem iyileştirecek hem de iPhone'larda ChatGPT kullanımını kolaylaştıracak.

ChatGPT'nin mobil uygulamasındaki bir diğer yenilik de iPad desteği olarak karşımıza çıktı. iPad sahipleri, uygulamayı indirdiklerinde tam ekranda ChatGPT kullanabilecekler. 

iPhone sahibi olmasanız da ChatGPT'yi tüm telefonlarda kullanabilirsiniz: Hem de ana ekranda!

Kaynak : https://www.theverge.com/2023/6/8/23753570/chatgpt-ipad-app-apple-shortcuts-support-openai
3
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
0
0