Marvel, Illuminati İsimli Yeni Bir Avengers Projesi Üzerine Çalışıyor

48
14
10
9
1
Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden bir tanesi olan ve Robert Downey Jr. tarafından canlandırılan Iron Man, geri dönebilir. Geri dönme iddiasının arkasındaki sebep ise yeni bir Avengers projesi üstünde çalışıldığı iddiası.

Marvel Sinematik Evreni, 2008 yılında vizyona giren ilk Iron Man filmiyle başladığında işlerin bu noktaya kadar geleceğini muhtemelen birçok kişi öngörememişti. Ancak Robert Downey Jr.'ın hayat verdiği Iron Man o kadar başarılı oldu ki bu evrene 20'den fazla film dâhil oldu.

Bu filmlerden bir tanesi olan Avengers: Endgame, süper kahraman filmlerinde belki de en çok sevilen kahraman olan Iron Man'in ölümüyle sonuçlandı. Aslında çizgi roman dünyasında olduğu gibi sinema dünyasında da Iron Man'den çok daha fazla sevilebilecek karakterler vardı, ancak Marvel'ın uzun yıllar boyunca Wolverine'in, Fantastic Four'un ya da Spider-Man'in haklarını elinde bulunduramaması Iron Man için yolu açtı ve Robert Downey Jr. da bu rolde parladı.

Yeni Avengers projesi

avengers

Iron Man'in Endgame ile Marvel Sinematik Evreni'ne veda etmesi sonrası birçok hayran karakterin nasıl geri dönebileceğiyle ilgili teoriler üretti. Şimdi de Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige ve çalışma arkadaşları, Marvel'a Iron Man'i tekrar geri döndürme şansı tanıyabilecek bir Avengers projesi üstünde çalışıyor.

Bu projeye göre yeni Iron Man, tıpkı yeni Gamora ve yeni Loki gibi farklı bir zaman diliminden olabilir. Bu Iron Man, birçok yönden ilkiyle benzer olsa da aralarındaki ufak farklar yeni Stark'ı muhtemel bir düşmana dönüştürebilir. BGR'de yer alan habere göre çizgi romanlardan Secret Wars'un hikâyesi bunun için kullanılabilir ve Marvel'ın bu konu üzerinde çalıştığına dair söylentiler de bulunuyor. Tabii Secret Wars'un gün yüzüne çıkacağı ya da Iron Man'in bunun bir parçası olacağına dair kesin bir bilgi bulunmuyor.

Marvel Studios, Illuminati üzerinde çalışıyor

marvel's illuminati

Başlığı görünce üçgenli, piramitli, gözlü bir şeyler bekliyorsanız tam olarak öyle değil. The Illuminerdi'de yer alan habere göre Marvel Studios, Marvel's Illuminati üzerinde çalışıyor. Şirket, proje geliştirmesinin erken aşamalarında bulunuyor ve Kevin Feige de yapımcı olarak listeleniyor. Şu an için hangi isimlerin yer alacağı ya da bunun bir film mi yoksa Disney+ dizisi mi olacağı bilinmiyor.

Olayın Illuminati kısmına gelecek olursak; Illuminati, asıl aksiyondan uzak, tabiri caizse perde arkasından gizli şekilde çalışan bir Avengers ekibi. Marvel, Secret Wars hikâyesi gerçeğe Illuminati'yi dönüşürse hayata geçirebilir. Ayrıca Stark'ın Illuminati içerisinde yer alacağına dair de bir garanti bulunmuyor. En nihayetinde filmler, çizgi romanların birebir uyarlaması olarak aktarılmıyor.

Zaman geçtikçe ortaya atılan bu iddiaların ne kadar doğru olduğunu hep birlikte göreceğiz. Peki, sizce Iron Man, Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönmeli mi? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://bgr.com/2020/07/26/marvel-movies-iron-man-return-after-endgame-illuminati-project-rumor-avengers-5/
48
14
10
9
1
Emoji İle Tepki Ver
48
14
10
9
1