J.J. Abrams, Carrie Fisher'ın 9. Star Wars Filminde Hayatta Olduğunu Söyledi

12
4
3
1
1
Star Wars evreninde oldukça önemli bir karakter olan Leia Organa’yı canlandıran ünlü aktris Carrie Fisher, 2016 yılında hayatını kaybetmişti. Ancak serinin yeni filminin yönetmeni J.J. Abrams, Leia’nın yeni filmde de yer alacağını söyledi.

Leia Organa, 1977 yılında yayınlanan ilk Star Wars filminden bu yana seride hep önemli bir yer tutmuştur. Prenses Leia’yı canlandıran aktris Carrie Fisher’ın 2016 yılındaki ani ölümü de bunu değiştirmeyecek gibi duruyor. Yönetmen J.J. Abrams, Leia’nın yaşamaya devam edeceğini söyledi.

Hayranlar, zaten J.J. Abrams’ın aralık ayında çıkacak Star Wars: The Rise of Skywalker filminde Carrie Fisher’ın daha önce görülmemiş görüntülerinden faydalanmayı planladığını biliyordu. Ancak Abrams, D23’te düzenlenen panelde biraz daha detaylı bilgiler verdi.

Carrie Fisher ve Prenses Leia

Carrie Fisher

Abrams, “Carrie, Leia olarak filmde olmalıydı” ifadelerini kullanırken bunun kadersel bir şey olduğunu hissettiğini söyledi. Abrams, Fisher’ın kendisine bir teşekkür notu bıraktığını ve kendisini iki kere oynattığı için teşekkür ettiğini söyledi ki aktris o zamana kadar J.J. Abrams ile tek Star Wars filminde çalışmıştı.

Abrams, Entertainment Tonight’a verdiği röportajda Skywalker efsanesinin basitçe Leia’nın öldüğünü ya da karakter başka bir yerdeymiş gibi davranarak bitmesinin doğru hissettirmediğini söyledi. Fisher’ın karakterinin farklı bir oyuncuya verilemeyeceğini söyleyen Abrams, elde var olan görüntüleri kullanmanın en doğal çözüm olacağı ifade etti.

Finn karakterini canlandıran John Boyega ET’ye verdiği röportajda Fisher’ın filmde yer almasının oldukça önemli olduğunu; “hikâye için, umut için, Direniş için, o evrendeki liderlik için” önemli olduğunu söyledi.

Ülkemizde de vizyona girecek serinin yeni filmi Star Wars: The Rise of Skywalker’ın gösterim tarihi ise 20 Aralık 2019.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/jj-abrams-says-carrie-fishers-leia-is-so-alive-in-star-wars-ix/
12
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
4
3
1
1