James Bond’un İkonik Otomobilinin Rocket League’e Gelişi, Filmleri Aratmayan Bir Video ile Duyuruldu

21
0
0
0
0
James Bond’un İkonik Otomobilinin Rocket League’e Gelişi, Filmleri Aratmayan Bir Video ile Duyuruldu
James Bond'un yeni filmi No Time To Die'ın vizyona girmesine az bir zaman kalmışken Rocket League, Bond hayranlarını mutlu edecek duyuru yaptı. Yapılan açıklamaya göre 29 Temmuz (bugün) itibarıyla oyunda artık Bond'un klasikleşen otomobili 1963 model Aston Martin DB5 yer alacak.

Daniel Craig'in son kez James Bond olarak rol alacağı film No Time to Die, ekim ayında seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde fragmanı yayınlanan filme dair heyecan bir hayli artmışken, Rocket Leauge'den James Bond hayranlarını sevindirecek bir hamle geldi.

James Bond'un en klasik arabalarından biri haline gelen 1963 model Aston Martin DB5, bugünden itibaren Rocket Leauge'de oynanabilir oldu. Bugün gelen güncellemeyle envanterdeki yerini alan araç, 1100 kredi karşılığında satın alınabilecek. 

James Bond'un diğer araçları da oyuna yavaş yavaş eklenmeye başlanacak

29 Temmuz itibarıyla Rocket Leauge üzerinden satın alınabilen araç, filmde olduğu gibi kendine has plakaya, makineli tüfek sistemine ve kurşun geçirmez kaplamya sahip değil. Yine de araç, güçlü bir motor sesine ve roket desteğine sahip.

Aston Martin DB5, Rocket League'de yer alacak tek James Bond aracı değil. Rocket League'in yapmış olduğu açıklamaya göre ilerleyen zamanlarda James Bond'da klasikleşen Goldfinger, Thunderball ve GoldenEye gibi modeller de ilerleyen zamanlarda oyuna eklenecek.

Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2021/07/james_bonds_aston_martin_db5_shakes_things_up_in_rocket_league_on_ps4
21
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
0
0
0
0