James Gunn, The Suicide Squad'ın Kadrosunu Açıkladı

22
4
3
2
1
Marvel'dan kovulduktan sonra DC'ye geçen ve yeni Suicide Squad filmini çekecek olan James Gunn, filmin kadrosunu açıkladı. The Suicide Squad'da sürpriz isimler de var.

DC Extended Universe'ün 2016 yılında çıkan Suicide Squad filmi, vizyona girmeden önce umut vadeder gibiydi. Fakat film Ağustos ayında beyaz perdeye geldiğinde tam aksini kanıtladı. Birçok eleştirmen filmi yerden yere vururken hayranlar da filmi kötü puanladı. Ardından Suice Squad'ın ikinci filmi, sessizliğe büründü.

Yıllar önce attığı nahoş tweet'lerin ortaya çıkmasından sonra 2018'de Marvel'dan kovulan Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni James Gunn ise, DC'ye geçiş yaptı. Gunn'ın Suicide Squad'ın reboot'unun yönetmenliğini üstlenmesi birçok kişiyi meraklandırmıştı. Şimdiyse yönetmen, filmin yeni kadrosunu açıkladı.

James Gunn, kadroyu bir tweet ile haber verdi

The Suicide Squad

Gunn'ın attığı tweet'te önceki filmden birçok karakterin geri döndüğünü görüyoruz. İlk filmde Joel Kinnaman Rick Flag rolünde; Jai Courtney Captain Boomerang rolünde; Viola Davis Amanda Waller rolünde; Margot Robbie ise Harley Quinn rolünde karşımıza çıkmıştı.

Film tamamen reboot niteliği taşıdığı için bu oyuncuların önceki rollerini tekrar canlandırıp canlandırmayacakları belli değil. 

Bununla birlikte birçok yeni ve büyük ismi görüyoruz. John Cena, Idris Elba ve Doctor Who'dan tanıdığımız Peter Capaldi ise bunlardan sadece birkaçı.

Gunn, karakterlere çok bağlanmayın diyor:

Filmin yönetmeni, paylaştığı fotoğrafa bir de "Çok bağlanmayın" yazarak not eklemiş. Bu durum da "acaba tüm karakterler filmden sağ çıkamayacak mı" sorusunu beraberinde getiriyor.

2021 yılında çıkması planlanan filmden umudumuz yüksek. Zira Galaksinin Koruyucuları serisiyle harika işler çıkaran Gunn'ın bu filmde de benzer başarıyı yakalaması çok da zor olmayacaktır.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/09/suicide-squad-reboot-cast-revealed/
22
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
4
3
2
1