Jeep Compass, Yenilenen Modelleri ile Türkiye'de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı

78
13
8
3
3
Jeep, SUV tutkunlarının gözdesi yeni Compass modellerini Türkiye'de satışa sundu. Üç farklı donanım seçeneğine sahip olan SUV, tüketicileri mest edecek özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Ayrıca Compass'ın hibrit motorlu versiyonu da yakın bir gelecekte ülkemizde olacak.

2020 yılının ikinci yarısına gelmemizle birlikte otomobil üreticileri, yeni modellerini yavaş yavaş duyurmaya başladı. Bu bağlamda şimdi de SUV segmentinin önemli isimlerinden bir tanesi olan Jeep, yeni Compass'ları Türkiye pazarına getirdi. Jeep'in yeni SUV modeli, ülkemizde ilgi görecek gibi görünüyor.

Jeep'in yeni Compass modelleri hem iç tasarımı hem de teknik detaylarıyla dikkat çekiyor. "Longitude", "Limited" ve "S" olmak üzere 3 versiyon olarak ülkemizde satışa sunulan modeller, sahip oldukları teknolojik yeniliklerle de ön plana çıkıyor. Dilerseniz hemen, Jeep'in yeni Compass modellerine derinlemesine bir bakış atalım.

Karşınızda yeni Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass modelleri, Türkiye'de standart olarak 1.4 litrelik 170 beygir benzinli motorla satılıyordu. Bu versiyonun 9 ileri otomatik şanzımanı da tüketicilerin beğenisini kazanmıştı. Yeni Jeep Compass modellerinde ise bu motor seçeneğine ek olarak 120 beygir gücündeki 1.6 litrelik benzinli ve dizel motorları görüyoruz. Ayrıca şirket, yeni SUV'larında 150 beygir gücündeki 1.3 litrelik bir motoru daha 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla birlikte satışa sunuyor.

Jeep Compass

Yeni Jeep Compass'ın Longitude versiyonunda 17 inç jant, siyah tavan rayları, elektrik ve ısıtmalı yan aynalar ön plana çıkıyor. Aracın iç tasarımına baktığımızda 7 inç ekranlı bir multimedya ve bilgi sisteminin olduğunu görüyoruz. Bu multimedya sistemi, Apple Car Play ve Android Auto ile uyumlu çalışıyor. Ayrıca anahtarsız çalıştırma, hız sabitleyici ve şerit takip sistemi gibi özellikler standart olarak karşımıza çıkıyor.

Jeep Compass

Yeni Jeep Compass'ın Limited versiyonu ise Longitude versiyonuna göre biraz daha gelişmiş özelliklere sahip. Bu araçta 18 inç jantlar, koyu renkli cam, geri görüş kamerası, park asistanı, 8.4 inç büyüklüğünde multimedya ve bilgi sistemi ve 7 inç gösterge ekranı gibi detaylar karşımıza çıkıyor. Limited versiyon, kullanıcılara biraz daha premium bir his yaşatıyor.

Jeep Compass

Compass'ın en yüksek donanımlara sahip olan versiyonu ise S olarak karşımıza çıkıyor. Araçta Longitude ve Limited versiyona ek olarak açılır cam tavan, ısıtmalı deri koltuklar, otomatik açılan bagaj kapağı, Alpine Premium ses sistemi ve kör nokta uyarı sistemi gibi teknolojilerle karşılaşıyoruz. Peki SUV tutkunlarını kendine hayran bırakacak Compass'ın fiyatı nasıl olacak?

Jeep Compass

Jeep'in yaptığı açıklamalara göre giriş seviye bir Compass'a sahip olmak için yapacağınız ödeme, 314 bin 900 TL. Donanım seviyesi ve aracın sahip olduğu diğer nitelikler değiştikçe, yapacağınız ödeme miktarı da artıyor. Ayrıca bu aracın hibrit motorlu versiyonu "Compass 4xe Plug-in Hibrid" de önümüzdeki aylarda Türkiye pazarındaki yerini alacak.

Kaynak : https://otomobil.haber7.com/otomobil/haber/3000428-jeep-compass-turkiye-fiyatini-acikladi
78
13
8
3
3
Emoji İle Tepki Ver
78
13
8
3
3