Jumanji: The Next Level'in Son Fragmanı Yayınlandı

23
4
3
1
0
İlk filmiyle sinema sektörünü kasıp kavuran ve yaklaşık 1 milyar dolar kazanan Jumanji geri dönüyor. Sony Pictures, bir süredir üzerinde çalıştığı Jumanji: The Next Level'in son fragmanını yayınladı.

Sinemaseverler bir süredir dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson'ın yaklaşmakta olan yeni filmine odaklanmış durumdalar. "Jumanji: The Next Level" olarak isimlendirilen bu filmin aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor ve Sony Pictures, bu filmle ilgili çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 2017 yılında vizyona giren "Jumanji: Welcome to the Jungle" filminin devamı niteliğinde olan Jumanji: The Next Level için şimdi, son fragman yayınlandı.

Jumanji: Welcome to the Jungle filmi, muhteşem bir hasılat elde etmişti. Açıklanan son verilere göre bu filmin kazandığı para, 962 milyon dolar olarak açıklanmıştı. Hal böyle olunca da sinemaseverlerin, yeni filmden beklentileri arşa çıkmış durumda. Macera ve komedi türündeki bir yapım olarak karşımıza çıkacak olan Jumanji: The Next Level'in sinemaseverlere neler sunacağını ise ancak zaman gösterecek.

Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level'in oyuncu kadrosu, serinin ilk filmiyle büyük oranda benzerlikler taşıyor. Filmde Dwayne Johnson'a Kevin Hart, Jack Black ve Karen Gillan gibi isimler eşlik edecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise hem filmin ilk serisi hem de Bad Teacher ve Walk Hard: The Dewey Cox Story gibi yapımlardan tanıdığımız Jake Kasdan oturuyor.

Sony Pictures tarafından yayınlanan son fragman ise filmle ilgili yeni mekanları gösteriyor. Fragmandan filmin bir bölümünün, kurak çöllerde ve bir sarayın etrafındaki dağlarda geçeceğini anlayabiliyoruz. Ayrıca bu fragman bizlere, filmin tıpkı Jumanji: Welcome to the Jungle'da olduğu gibi aksiyon dolu olacağını ve tam bir orman kaosu yaşatacağını anlatıyor. Dilerseniz artık sizleri, Jumanji: The Next Level için hazırlanan son fragman ile baş başa bırakalım.

Jumanji: The Next Level final fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz

Kaynak : https://collider.com/jumanji-2-the-next-level-new-trailer/
23
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
4
3
1
0