Keanu Reeves'in Matrix 4'ü Bekleyenleri Memnun Edecek Vizyon Tarihi Açıklaması

31
2
2
0
0
Bill & Ted 3: Face the Music ile ilgili bir röportaj sırasında Matrix 4 hakkında konuşan Keanu Reeves, koronavirüsün Matrix 4'ün yapım ritmini etkilemediğini belirtti. Reeves'e göre koronavirüs, Matrix 4'ün vizyon tarihini etkilemeyecek.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi, her sektör gibi sinema sektörünü de derinden sarstı ve sinemaseverlerle buluşma hazırlığı yapan pek çok filmin vizyon tarihini ertelemesine, çekimleri devam eden filmlerin ise prodüksiyon süreçlerinin aksamasına neden oldu. Çekimleri durdurulan filmlerden biri de Matrix 4 oldu.

Kısa süre önce, Bill & Ted serisinin yaklaşık 30 yıl aradan sonra yeniden sinemaseverlerle bir araya geleceği devam filmi Bill & Ted 3: Face the Music için bir röportaj veren Keanu Reeves, fazlasıyla merak edilen Matrix 4 hakkında da önemli açıklamalarda bulundu ve filmin gecikebileceği ile ilgili endişeleri giderdi.

"Film yapım ritmimiz etkilenmedi"

Matrix 4

Konunun Matrix 4’ün ertelenip ertelenmeyeceğine gelmesi üzerine “The show must go on” (Şov devam etmeli) diyen Reeves, “Bilirsiniz, bazı etkili ve dikkatle hazırlanmış protokoller var. Film yapım ritmimiz etkilenmedi ya da kesintiye uğramadı. Herkesin bu projeyi sevdiğini düşünüyorum.” sözleriyle film ekibinin pandemi öncesindeki motivasyonuyla çalışmaya devam ettiğini aktardı.

Matrix serisinin yaklaşık 19 yıl sonra yeniden karşımıza çıkacağı devam filmi Matrix 4 için vizyon tarihi son olarak, 22 Nisan 2022 olarak açıklanmıştı. Dolayısı ile ekibin önünde filmi tamamlamak ve vizyon tarihine yetiştirmek için bir buçuk yıldan uzun bir süre bulunuyor. Senaryosunu, ilk üç filmin senaristlerinden Lana Wachowski’nin yazdığı Matrix 4’te Keanu Reeves’in yanı sıra Carrie-Anne Moss’u da bir kez daha göreceğiz.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/news/matrix-4-keanu-reeves-update-resuming-filming-berlin/
31
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
31
2
2
0
0