Kingsman Filminin Öncesini Anlatacak The King's Man'in Resmi Fragmanı Yayınlandı

14
4
3
0
0
Kingsman: The Secret Service ve Kingsman: The Golden Circle filmlerinden sonra beklenen üçüncü filmden yeni haber geldi. Yapımcı stüdyo 20th Century Fox, filmin yeni fragmanını YouTube kanalından yayınladı. Filmin çıkış tarihi de fragmanda bildirildi.

Kingsman film serisinin yeni bölümü resmen geldi. 20th Century Fox, pazartesi günü orijinal filmle aynı evrende geçecek The King's Man'in fragmanını yayınladı.

1900'lü yılların başlarında geçen film, Kingsman organizasyonunun kuruluşuna yol açan olayları takip ediyor. Film hakkında çok bir bilgimiz olmasa da Ralph Fiennes'in T.E. Lawrence'ı, Liam Neeson'ın Herbert Kitchener'ı, Daniel Bruhl'ün Gelix Yusupov'u, Gemma Arterton'ın Mata Hari'yi ve Rhys Ifans'ın da Grigori Rasputin'i oynayacağını biliyoruz.

The King's Man

Kingsman: The Secret Service ve Kingsman: The Golden Circle filmlerinden sonra The King's Man, olayların öncesini anlatmak için beyaz perdeye çıkacak. Tabii ki filmin yanı sıra bir dizi ve iki adet filmin de seriye ekleneceği biliniyor.

Kingsman'in yapımcısı Matthew Vaughn, bu senenin başında filme dair "Golden Circle'ın sonunda Eggy'nin kesinlikle yeni bir yolculuğa çıktığını görüyorsunuz. Galahad ya da Harry Hart yeni bir yolculuğa çıkıyor. Tequila yeni bir yolculuğa çıkıyor. Herkes yeni bir yolculuğa çıkıyor. Yeni film, bu karakterlere ne olduğuyla ilgili. Onları, daha önce yaptıkları şeyleri yaparken görmeyeceksiniz" açıklamasında bulunmuştu.

The King's Man

Egerton, filmde bulunup bulunmayacağına dair sorulan sorulara "Bu benim bir daha Kingsman olmayacağım anlamına gelmiyor. Matthew Vaughn ile birkaç gün önce beraberdim ve hâlâ iş yapıyoruz ancak bir sonraki filminde ben bulunmuyorum. Yeni film için fikri oldukça etkileyici. Yeni filminde onunla birlikte çalışamayacağım için üzülsem de bu sizin Eggsy'yi son görüşünüz değil" şeklinde yanıt verdi.

Şubat 2020'de gelecek olan filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/07/14/kingsman-movie-franchise-prequel-the-kings-man-spoilers-trailer-watch-online/
14
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
4
3
0
0