Lamborghini’nin Yeni Hiper Otomobilinin Muhteşem Görünen Konsept Tasarımı

30
4
2
2
0
Lamboırghini, yakın zamanda gerçekleştirilecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı için sürprizleri olduğunu açıkladı. Bunun üzerine bir sanatçı, olası yeni Lamborghini’nin nasıl görünebileceğine dair bir tasarıma imza attı.

Lüks otomobiller pek çok kişi için bir tutkudur. Bazı sanatçılar sadece var olan araçlara bakmakla yetinmeyip kendi hayallerindeki araçların görüntülerini de oluşturabiliyor. Bu Lamborghini de benzer bir çalışmanın ürünü.

Geçtiğimiz hafta İtalyan firması, yakın zamanda gerçekleşecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı öncesinde bir tanıtım yayınladı ve “Yeni bir şey geliyor. Görmek için bekleyemiyor musunuz? Gözlerinizi geleceğe açın” ifadesini kullandı. Tanıtım videosu ortaya çok fazla bilgi çıkarmasa da Carlifestyle aracın nasıl görünebileceğine dair bir konsept tasarım geliştirdi. 

lamborghini-konsept

Tasarımda son dönemde oldukça popüler olan Aventador ve 2017 yılında tanıtılan konsept araçta Terzo Millennio’nun izleri görülebiliyor. Keskin hatlı ve iri havalandırma kanallı bu otomobil oldukça sert bir dış yapıya bürünmüş olsa da tasarımının etkileyici olduğunu söylemek mümkün.

Yeni hibrit Lamborghini’nin adı Unico olacak

lamborghini-aventador

Lamborghin’nin yeni üreteceği hibrit hiperotomobil için Unico ismi öne çıkıyor. Bu aracın üretimi yalnızca 63 adetle sınırlı kalacak ve her biri 2,5 milyon dolara mal olacak. Bu hibrit otomobil firmanın ilk hibrit hiperotomobili olarak büyük ihtimalle Aventador üzerine inşa edilecek. 

Bu da Aventador’da gördüğümüz 6,5 litre doğal havalandırmalı 789 beygirlik V12 motorunun bu araçta da olacağı anlamına geliyor. Elektrikli sistem muhtemelen bu gücü 49 beygir daha arttıracak. 

Yine de Lamborghini’nin Frankfurt planları henüz belli değil. İtalyan firma yeni Aventador için bir konsept ya da bir sınırlı üretim model ile karşımıza çıkabilir. 

Kaynak : https://carbuzz.com/news/lamborghinis-next-hypercar-could-look-like-this
30
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
30
4
2
2
0