League of Legends’ın Dövüş Oyunundan İlk Görüntüler Yayınlandı (Video)

22
18
2
2
1
League of Legends’ın 10. yıldönümü kutlamaları sırasında kod ismi Project L olan dövüş oynunun duyurusu yapıldı. Project L’nin duyurusunu, Riot Games çalışanı Tom Cannon yaptı.

Riot Games’in uzun zamandır saklı tuttuğu dövüş oyununun varlığı, bir Riot Games çalışanı tarafından onaylandı. Riot Games çalışanı Tom Cannon, Twitch’te yayınlanan League of Legends’ın 10. yıldönümü etkinliğinde, dövüş oyununun varlığını detaylı bir şekilde açıkladı. 

Tom Cannon, tarafından yapılan anlatıma göre Riot Games’in dövüş oyununun League of Legends evreninden besleneceğini söyledi. Project L kod ismi verilen oyunun karakterleri, League of Legends’ın kahramanları olacak. Bu kahramanlar Project L’de tekil olarak birbirleri ile mücadele edecekler.

project L

Riot Games’in yeni oyununu duyuran Tom Cannon, oyunu duyurmanın kendisini rahatlattığını söyledi. Cannon, oyun hakkında bir duyuru yapılmasına rağmen, kısa zamanda oyunun piyasada olmayacağını söyledi. Twitch yayını sırasında oyunla ilgili paylaşılan kısa videoda League of Legends şampiyonaları olan Ahri ve Darius’un mücadelesi izlendi. 

Riot Games, Tom ve Tony Cannon tarafından 2016 yılında kurulan dövüş oyunu stüdyosu Radiant Entertainment’i satın almıştı. Riot Games tarafından Radiant Entertainment satın alındığında oyun stüdyosu Rising Thunder ismi verilen bir oyun üzerinde çalışıyordu. Riot Games’in oyun stüdyosunu satın almasının ardından Rising Thunder çalışmaları sona erdirildi. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/league-of-legends-fighting-game/
22
18
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
18
2
2
1