League of Legends'ın 10. Yılında Değişen Logosu, Oyuncuları İkiye Böldü

84
50
23
14
6
10. yıl kutlamalarına hazırlanan Riot Games, League of Legends'ın logosunu değiştirdi. Ancak yeni logo, bazı oyuncular tarafından beğenilmemiş durumdayken bazı oyuncularsa, böyle bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu savunuyorlar.

2009 yılında hayatımıza giren ve ekim ayı içerisinde 10. yılını kutlayacak olan League of Legends, hala milyonlarca oyunsever tarafından büyük bir ilgi görüyor. Bu ilginin farkında olan geliştirici ekip, oyunun onuncu yılı için bazı girişimlerde bulunmuş durumda.

Riot Games'in 10. yılla ilgili bulunduğu girişimlerden bir tanesi, League of Legends'ın logosuyla ilgili ve şirket dün itibarıyla oyunun yeni logosunu tanıttı. Ancak yeni logo, oyunseverlerin içine, çok da sinmemiş gibi görünüyor.

LOL logo

League of Legends'ın logosu, pek çok oyunsever tarafından ezbere bilinmektedir. Logonun alt kısımlarında kayaların yer aldığı bir arka plan bulunmaktadır ve bu arka planın üzerinde de sarı renk tonlarında "League of Legends" yazmaktadır. Elbette bu logo, oyunla özdeşleşmiş durumda ancak Riot Games, eski logonun artık kullanılmaması gerektiğini düşünüyor. Dilerseniz şimdi de dün duyurulan yeni logoya bakalım.

LOL yeni logo

Riot Games'in hazırlamış olduğu yeni logo biraz daha büyük ve herhangi bir arka plan içermiyor. Geliştirici ekip daha modern bir yazı stili kullanarak "League of Legends" yazmış ve hafif gölgelendirmelerle de logoyu zenginleştirmiş durumda. Ancak bu logo yayınlanır yayınlanmaz, pek çok Reddit kullanıcısı yeni logoyu beğenmediğini ifade etti.

İşte bazı oyunseverlerin League of Legends'ın yeni logosuyla ilgili düşünceleri

"Yeni logoya alışmam biraz zaman alacak. Ancak bunun tek sebebi alışkın olmamam. Ayrıca bu yüzden Riot Games'i suçlamıyorum. Eski logoya yıllarca baktım ve evet, modası geçmiş ve eskimiş gibi görünüyor. Ancak yine de eski logoyu çok özleyeceğim."

"Oyunun eski logosu, oyunun geçmiş dönemlerde yaşandığını hissettiriyordu. Eğer Riot Games logoyu değiştirmek istiyorsa, mevcut logoyu biraz daha temizleyebilirdi. Ancak yeni logo bana, sanki YouTube videolarında çıkan bir reklammış gibi geliyor."

"Uzun yıllardır bu oyunun içerisindeyim ve evet, eski logo gerçekten de eski görünüyor. Yenilikler iyidir ancak belki de Riot Games, karşımıza başka bir logoyla çıkmalıydı."

Elbette oyunseverler, 2009 yılından beri aktif olarak oynadıkları bir oyunun genel yapısının değişmesini istemiyorlar. Ancak Riot Games, özellikle de son yıllarda popülaritesinin az da olsa düştüğünü düşünüyor ve bu yüzden de oyuna hem yeni bir heyecan getirmek hem de biraz daha markalaşmak istiyor.

Yeni logoyla ilgili sizin düşünceleriniz nelerdir? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://dotesports.com/league-of-legends/news/league-of-legends-fans-are-on-the-fence-about-the-games-new-logo
84
50
23
14
6
Emoji İle Tepki Ver
84
50
23
14
6