League of Legends'ta Güncellenecek Şampiyonları Oyuncular Seçecek

38
8
2
2
1
Yılların MOBA oyunu League of Legends'ta hangi şampiyonların güncelleneceğini artık oyuncular seçecek.

Oyundaki karakterlerin ne çok güçlü ne de güçsüz olmaları için sürekli güncellendiği ünlü e-spor oyunu League of Legends'ta artık sistem değişiyor. Riot Games, açtığı oylama ile oyunculara bir sonraki sene güncelleme garantisi verilecek olan 5 adet şampiyondan birisini seçmesine olanak tanıyor.

League of Legends oyuncularına genel olarak düzeltilmesi gereken 5 oyuncuyu sunan Riot Games, en çok oy alan şampiyona 2020 yılında kesinlikle iyileştirme getirileceğinin altını çiziyor. Bu yeni sistemi birkaç hafta önce duyuran video oyun şirketi, bugün ise oylamayı tüm oyuncular için aktif hâle getirdi.

Buradan erişebileceğiniz oylama sayfasında öncelikle Riot Games hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında ise karşınıza çıkan Dr. Mundo, Fiddlesticks, Nocturne, Shyvana ve Volibear olmak üzere 5 adet şampiyondan güncellenmesini istediğinizi seçebilirsiniz.

Oyuncular tarafından en çok seçilen şampiyonun hem görsel hem de oynanış olarak çok daha iyi bir seviyeye taşınacağı belirtilirken seçilmeyen diğer şampiyonlardan bazıları için Riot Games'in bir güncelleme getirebileceği de söyleniyor. Şirketten gelen açıklamaya göre seçilmeyen şampiyonlar arasında oyuncular tarafından seçilen ve 2020 yılında güncelleme sözü verilen şampiyondan çok daha önce güncelleme alacak bir şampiyon da bulunuyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/11/league-of-legends-champion-update-vote/
38
8
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
38
8
2
2
1