Lenovo Z6 Pro'nun Çentikli Ekrana Sahip Olduğunu Doğrulayan Bir Video Yayımlandı

10
4
2
1
0
Lenovo'nun gündem yaratan akıllı telefonu Z6 Pro, yayımlanan bir videoyla daha da dikkat çekti. Ekrana entegre parmak izi okuyucu ve çentikli ekranla tüketicilere sunulacak olan Z6 Pro, 23 Nisan'da satışta olacak.

Geçtiğimiz haftalarda hakkında birçok şey duyduğumuz Lenovo Z6 Pro, yayımlanan yeni bir videoyla tüketicilere daha fazla detay sundu. 23 Nisan'da satışa sunulması beklenen Z6 Pro, ekrana entegre parmak izi okuyucu ve çentikli ekranla tüketicileri karşılayacak.

Bu videodan önce ortaya çıkan birçok söylenti, Z6 Pro'nun pop-up kameraya sahip olacağını savunuyordu. Fakat bu videoyla bu söylenti de ortadan kaldırılmış oldu. Videoda cihazı birçok farklı açıdan görme fırsatı bulsak da en çok dikkat çeken detay ekrana entegre parmak izi okuyucu oldu.

Yayımlanan videoyla birlikte Z6 Pro'yla çekilen birçok fotoğraf da ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğraflar gayet güzel görünse de cihaz satışa sunulup incelenmeden önce kamera performansı için sabırlı olmak gerekiyor.

Merakla beklenen Lenovo Z6 Pro, Snapdragon 855 ile güçlendirilecek ve tabii ki 5G teknolojisini de destekleyecek. Ani bir karar değişikliği olmazsa Z6 Pro'nun 4.000 mAh büyüklüğünde bir bataryayla destekleneceği de kesin. Z6 Pro'yla çekilen tüm fotoğraflara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Tüm merak edilenlere 23 Nisan'daki etkinlikte kavuşacağız.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/04/20/video-confirms-that-lenovo-z6-pro-will-feature-notched-display-and-ud-fingerprint-scanner/
10
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
2
1
0