LG'den Yeni Nesil Televizyon: Karşınızda LG NanoCell TV

11
5
4
4
0
LG'nin "NanoCell TV" olarak isimlendirdiği yeni nesil televizyonlar, dikkat çekici özellikleriyle tüketicilerin hizmetine sunuluyor. Renklerin dalga boyları üzerinde yaptığı ayarlamalarla renkleri saflaştıran NanoCell TV SM90, 4K çözünürlük desteğine ek olarak renklerin daha canlı olmasını sağlıyor.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte tüketicilerin hayatları da büyük çapta değişti. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte, bir dönemin en popüler aktivitelerinden olan monofonik melodi oluşturma devri kapandı. Televizyonların gelişmesi ve akıllanmasıyla birlikte de evlerde büyük bir yer işgal eden ve annelerimizin üzerine çeşitli örtüler serdikleri tüplü televizyonlar yerini, incecik ürünlere bıraktı. Hatta televizyon sektöründe yaşanan gelişmeler neticesinde ortaya, sadece bir kalem kalınlığında olan televizyon modelleri üretildi.

Güney Kore'nin en prestijli şirketlerinden olan LG tarafından üretilen ve "NanoCell TV" olarak isimlendirilen yeni nesil televizyonlar, tüketicilere sadece 6 santimetrelik bir derinlik sunuyor. 65 inç boyutuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran NanoCell TV, 4K çözünürlüğünde görüntü kalitesi sağlıyor.

LG NanoCell TV SM90

"SM90" model numarasına sahip olan LG'nin yeni nesil televizyonu, renklerin canlılık ve doğruluğunun bozulmasını engelleyen özel bir teknolojiye sahip. Bu teknoloji, renklerin dalga boyları üzerinde çeşitli ayarlamalar yaparak renk tonlarının saflaştırılmasını sağlıyor. Bu da tüketicilerin, daha canlı renk tonlarına sahip olan bir televizyon kullanmaları anlamına geliyor. Ayrıca bu televizyona hangi açıdan bakarsanız bakın, daima aynı renk tonları görülüyor.

Tüm bu donanımsal özelliklerinin yanı sıra içerdiği teknolojik özellikleriyle de ön plana çıkan SM90, içerisinde bulundurduğu sesli asistan hizmetiyle kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Üstelik LG'nin sesli asistanı Türkçe dil seçeneğine de sahip. 

LG NanoCell TV SM90'ın sahip olduğu "Alpha 7" işlemcisi, bu televizyona yapay zeka desteği de katıyor. Bu işlemcinin yapay zeka özellikleri arasında izleme davranışlarını öğrenme ve kendini buna göre ayarlama bulunuyor. Ayrıca görüntüdeki bulanıklıklar da bu işlemci sayesinde düzeltiliyor.

LG NanoCell TV

Donanımsal özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran SM90, tasarımsal yapısıyla da farklı tarzını ortaya koyuyor. Neredeyse çerçevesiz olan yapısıyla göz dolduran LG NanoCell TV SM90, bu özelliğiyle tüketicilerin görüntülere daha çok odaklanmasına olanak sağlıyor. 

LG'nin yeni nesil NanoCell TV'leriyle ilgili detaylı bilgi almak için burada bulunan bağlantıyı kullanabilir ve Webtekno ekibinin incelemesini yaptığı videoyu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

11
5
4
4
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
4
4
0