Marvel's Avengers'ın Betasını 6 Milyondan Fazla Kişi Oynadı

8
3
2
2
1
Marvel's Avengers'ın yayıncı firması Square Enix, oyunun geçtiğimiz hafta yayınlanan beta sürecine dair ilgi çekici istatistikleri yayınladı. Square Enix tarafından paylaşılan verilere göre beta sürecinde oyunu 6 milyondan fazla kişi, 27 milyon saatten daha uzun süre oynadı.

Marvel'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı süper kahraman oyunu Marvel's Avengers, ertelemelerin ardından nihayet önümüzdeki günlerde oyuncuların beğenisine sunulacak. Bunun öncesinde oyun, geçtiğimiz hafta beta sürümüyle Steam'de oynanabilir olmuştu. Şimdiyse yayıncı stüdyo Square Enix, birçok oyuncunun ücretsiz bir şekilde deneyimleyebildiği beta sürümüne dair istatistikleri paylaştı.

Square Enix'in web sitesinde yayınlanan yakın tarihli bir blog gönderisinden alınan istatistiklere göre Marvel's Avengers betasına 6 milyondan daha fazla oyuncu katıldı. Beta sürecine dair ilgi çekici istatistikleri paylaşan Square Enix, aynı gönderide Crystal Dynamics'in 4 Eylül'deki resmi lansmandan önce yapmayı planladığı değişikliklerden de bahsetti.

Marvel's Avengers betası 27 milyon saatten fazla oynandı:

Marvel's Avengers

Paylaşılan istatistiklerden başlayacak olursak 27 milyon saatten fazla oynanan beta süreci boyunca; 200 milyon Hulk Smash yapıldı, 300 milyondan daha fazla düşman bozguna uğratıldı, 175 bin efsanevi donanım bulundu, 22 milyon Hulkbuster çağrıldı, Iron Man ile 3 milyon saat oynandı ve Arc Reaktörü ile 29 trilyon (kWh) enerji üretildi.

Blog gönderisine göre oyun 4 Eylül'de piyasaya sürülmeden önce birtakım iyileştirmeler ve değişiklikler yapılacak. Bu noktada oyunun PC sürümünde takılmaları ve gecikmeyi en aza düşürmek için iyileştirmelere gidilirken eşleştirme sistemi, arayüz, karakter ve çevre, performans iyileştirmeleri, motion blur, kamera sallanması ve varsayılan özellikler gibi birçok ayarda da güncelleştirmeler yapılacak.

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan süper kahraman temalı aksiyon macera oyunu Marvel's Avengers, 4 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformları için piyasaya sürülecek. Oyun, şu anda Steam üzerinde 289 TL'lik ön sipariş fiyatıyla listeleniyor. Buradaki bağlantıya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilir ve oyunu sipariş edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.vg247.com/2020/08/30/marvels-avengers-beta-6-million-players/
8
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
8
3
2
2
1