Çıkış Tarihi Ertelenen Marvel's Avengers, Bugün Nihayet Oynanabilir Oldu

17
4
4
1
1
Daha önceleri çıkış tarihi ertelenerek oyuncuları hayal kırıklığına uğratan Marvel's Avengers, bugün resmen çıkış yaptı. Süper kahraman temalı video oyunu PC, PlayStation 4, Xbox One ve Google Stadia üzerinden oynanabiliyor.

Avengers serisiyle gişede inanılmaz başarılar elde eden Marvel'ın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı süper kahraman oyunu Marvel's Avengers, çıkı tarihinin ertelenmesinden sonra oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştı. Yaşanan ertelemenin ardından geçtiğimiz haftalarda beta sürümüyle oyuncuları ağırlayan süper kahraman oyunu, bugün nihayet tam sürümüyle oyuncuların beğenisine sunuldu.

Marvel Entertainment'ın Japon oyun şirketi Square Enix ile ortaklığını açıklamasından 2 yıl sonra piyasaya sürülen oyun, şu anda PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google'ın bulut oyun platformu Stadia üzerinde oynanabiliyor. Dilerseniz gelin, Marvel'ın en çok ilgi gören süper kahraman yapımı Avengers'ı konu alan bu oyunun detaylarına daha yakından göz atalım.

Marvel's Avengers nasıl bir oyun?

Marvel's Avengers

Geliştiriciliğini Crystal Dynamics'in, yayıncılığını ise Square Enix'in üstlendiği Marvel's Avengers'da ekip halinde oynanabilen senaryo moduna ek olarak bir de multiplayer modu bulunuyor. Oyunda Avengers'ın beş kurucu üyesi Black Widow, Captain America, Hulk, Iron Man ve Thor, sinema filmlerinde de olduğu gibi ana karakterler olarak karşımıza çıkıyor.

Hikâye, Avengers'ın beş kurucu üyesi San Francisco'da, birliğin yeni merkez üssü binasının açılış kutlamasındayken başlıyor. Gizemli bir düşmanın düzenlediği terör saldırısı nedeniyle kutlama, bir felakete dönüşür. Trajediden sorumlu tutulan Avengers ekibi lağvedilir. Geçen beş yıldan sonra, tüm süper kahramanlar yasaklanmış ve dünya tehlikedeyken, Kamala Khan adlı kararlı genç bir kadın, AIM olarak bilinen gizli yeni gücün kontrolsüz gücünü durdurmak için Avengers ekibini yeniden bir araya getirir.

Marvel's Avengers sistem gereksinimleri:

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: i3-4160 ya da eşdeğer AMD
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 950 / AMD 270 (Minimum 2 GB video belleği)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 75 GB kullanılabilir alan

 Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i7 4770K, 3,4 GHZ ya da AMD Ryzen 5 1600, 3,2 GHz
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 6 GB ya da AMD Radeon RX 480 8 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 110 GB kullanılabilir alan

Marvel's Avengers'ın şu anda PC, PlayStation 4, Xbox One ve Google Stadia platformlarında oynanabildiğini tekrardan belirtelim. PC ayağındaki dağıtıcılığını Steam'in üstlendiği oyun, 289 TL'den satışa sunuluyor. Buradaki bağlantıya tıklayarak ilgili Steam sayfasına ulaşabilir, oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir ya da oyunu satın alabilirsiniz.

Kaynak : https://edition.cnn.com/2020/09/04/tech/marvel-avengers-game-ps4-xbox/index.html
17
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
4
4
1
1