Marvel’s Avengers Oyununun 18 Dakikalık Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

41
5
5
2
1
Geçtiğimiz E3 2019 etkinliğinde ilk defa videosu paylaşılan, Square Enix'in geliştirdiği Marvel's Avengers'ın yepyeni 18 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan video, Marvel’s Avengers için oldukça kapsamlı bir bakış sunuyor.

Square Enix’in "Marvel’s Avengers" oyununu ilk olarak hem E3’te hem de Comic-Con etkinliğinde görmüştük. Gösterilene göre ortaya çıkan şey, oyuncuları belirli bir miktarda heyecanlandırdı desek yanlış söylemiş olmayız. Oyun hakkında en büyük eleştiri ise grafik konusunda gelmişti.

Dün başlayan Gamescom etkinliği dâhilinde oyun için yeni bir video yayınlandı. Bu videoda oyunun 18 dakikalık detaylı bir oynanışını izleyebiliyorsunuz. Square Enix, grafiklerle ilgili geri dönüşleri dikkate almış olacak ki oyunun renk paleti yeniden düzenlenmiş ve iyileştirilmiş gibi görünüyor.

Oyunun çıkış tarihi: 15 Mayıs 2020

marvel's avengers

İnternet sitesinde yer alan resmî açıklamada, çıkış tarihi olan 15 Mayıs 2020’ye kadar görsellerde, animasyonlarda ve daha birçok şeyde değişiklik yapılacağı ve oyunun ana ekibini oluşturan kahramanların daha fazla detaylandırılacağı bilgileri yer alıyor.

Kahramanların kostümleri aynı kalacak fakat yüzleri ve genel görünümleri biraz daha parlatılmış gibi görünüyor. Gelecek yaz aylarının başında çıkacak olan oyun için bilgiler gelmeye devam ediyor. Square Enix’in Marvel’s Avengers’ı hakkında bütün bilgilerden haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Marvel’s Avengers’ın 18 dakikalık oynanış videosu:

Kaynak : http://www.darkhorizons.com/marvels-avengers-game-18-min-prologue-video/
41
5
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
41
5
5
2
1