Meizu, Yeni HD60 Bluetooth Kulaklıklarını Duyurdu

7
1
1
0
0
Meizu 16T lansman etkinliğinde sürpriz bir ürün daha tanıtıldı. Meizu HD60 Bluetooth Kulaklıklar, teknik özellikleri ve fiyatı ile birlikte etkinlik sırasında tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Çin'de gerçekleşen Meizu 16T lansman etkinliğinde şirket, Meizu HD60 Bluetooth kulaklığını tanıttı. Meizu HD60, adından da anlaşılacağı gibi 2015 yılında piyasaya sürülen Meizu HD50'nin yeni modeli olarak piyasaya sürülecek.

Meizu yeni HD60 Bluetooth kulaklıkların dayanıklı, iyi yapılandırılmış, sağlam, kullanımı rahat ve paslanmaz çelikten üretilen kayar banda sahip olduğunu açıkladı. Kulaklıkta dokuyu öne çıkaran sığır derisi kullanıldı ve kulaklığın üzerine gelen yastıklar, uzun süreli kullanımda rahatlık sağlayacak proteinli deriden üretildi.

HD60'ta 40 mm'lik biyo-diyafram süper ses birimi ve düşük frekanslı sesin çıkışını yükselten bağımsız bir arka kavite yer alıyor ve şirket, orta ve yüksek frekansın net ve sert olmadığını belirtti. Kulaklık, sürükleyici bir ses deneyimi için Hi-Res sertifikasına sahip. Ayrıca dokunmatik kontrol işlevi ve kontrolü kolaylaştırmak için ses yardımcısı desteği içeriyor. USB Type-C bağlantı noktası ve kablolu ses bağlantısını da destekleyen yeni model, Bluetooth 5.0 desteği ve aptX kodeği ile birlikte geliyor.

meizu hd60 bluetooth kulaklık

Meizu HD60, gürültüsüz bir ses deneyimi yaşamanızı sağlayan cVc çift modlu gürültü azaltma teknolojisi sunuyor. Kulaklığın batarya ömrüne gelirsek, şirket yeni kulaklıklarının tek bir şarjla yaklaşık 25 saat boyunca çalışabileceğini belirtiyor. Yeni Bluetooth Kulaklıklar, Sis Gümüşü ve Tropikal Turuncu renk seçenekleriyle Çin'de piyasaya sürülecek.

Ürün 71 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak ve şirket bugün itibarıyla ön siparişleri başlattı. Meizu HD60 Bluetooth kulaklıklar 28 Ekim itibarıyla raflarda yerini alacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/23/meizu-hd60-bluetooth-headphones-launched-in-china-for-499-yuan-71/
7
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
0
0