Meizu'nun Yeni Markası, Bekleyenleri Hayal Kırıklığına Uğrattı

13
1
1
0
0
Akıllı telefon sektöründe adını fiyat/performans kavramıyla bolca duyuran Meizu'nun yeni markası hakkındaki iddialar, Meizu genel müdür yardımcısı Huahai Liang tarafından yalanlandı. Meizu genel müdür yardımcısı, Meizu'nun isim haklarını satın aldığı UR isminin nasıl bir marka olacağını açıklığa kavuşturdu. Genel müdür yardımcısının açıklamaları, Meizu hayranlarının beklediği gibi olmadığı için hayranlar hayal kırıklığına uğradı.

Meizu, geçtiğimiz günlerde 'Meizu UR' isimli bir ismin marka haklarını satın aldığını belirtmişti. Meizu'nun isim başvurusu ağustos ayının başlarında gerçekleşti ve Meizu'nun bu ismi amiral gemisi sınıfındaki telefonları için aldığı düşünüldü. İddiaların içerisinde Meizu'nun bu ismi özel akıllı telefon kişiselleştirme hizmeti için aldığı bile bulunuyordu.

Başarılı Çinli teknoloji devi, çıkardığı telefonlarla kullanıcılarını fiyat/performans konusunda son derece memnun ettiği için Meizu hayranları, Meizu'nun yeni bir telefon serisi için isim hakkı satın aldığını, yakın zamanda da en üst düzey donanımları içerisinde bulunduracak bir akıllı telefonu bu isimle birlikte satışa sunacağını düşündü. İşlerin iddia kısmı büyümeye başlayınca Meizu'nun genel müdür yardımcısı Huahai Liang, bu iddiaları yalanlayarak markanın gerçek kimliğini ortaya çıkardı.

Birçok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratan açıklama, Meizu'nun isim haklarını aldığı Meizu UR'ın yalnızca bir akıllı telefon aksesuar markası olduğunu ortaya çıkardı. Dahası, markanın ilk ürünlerinin 28 Ağustos tarihinde gerçekleşecek Meizu 16S Pro lansmanında ortaya çıkacağı da doğrulandı.

Lansmanda yeni Meizu UR ürünleri tanıtılacak olsa da lansmanın başkahramanının Meizu 16S Pro amiral gemisi olacağı biliniyor. İçerisinde Qualcomm'un son çıkardığı işlemci olan Snapdragon 855+'ı barındıracak olan telefonun OnePlus 7 Pro benzeri 90 Hz bir ekranla geleceğine dair söylentiler bulunuyor ancak şu an için kesin bir durum yok.

Meizu'nun UR markasına geri dönecek olursak şu an için firmanın ne gibi ürünler üreteceğine dair bir bilgi bulunmuyor. Ürünlerin lansmanda ortaya çıkacağı onaylanmış olsa da şu an için ürün konusunda bir netlik de yok. Meizu yeni bir kulaklık tanıtabilecek olsa da sırt çantası ya da tamamen değişik bir ürünle de hayranlarını şaşırtabilir.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/21/confirmed-meizu-ur-is-just-another-accessory-lineup-not-a-customization-service/
13
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
0
0